Нè брка полиција од парк, што со тоа?

• Креатор на темата Креатор на темата pomarandza
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум била у парк одамна не бев у Ск ал иразбрав за ова.. Али да им ибам свињите дебилни мајката нивна у п.. Да им ебам сфе на штикла шо им оди и што моча клекнато. Па кој к бе што им сметаме шо сакаме ќе прајме.. Да не ќе постигнат нешо? Само еуфорија меѓу младите и ќе рашират омраза и од инат не од друго појше глупости ќе прајме после. Да им ибам нацијата дебилна!

Во потполност сум за рацииве бе .....

Преку тасета од малолетници распрдени што мислат дека се им е дозволено ....

As ЏенуГрл said : Лабави ни се законите нас бе .....Кај ке видиш во европска држава малолетник после 23ч надвор па уште и пијан бе ? :pos2::pos2:

За тие што ништо не прават туку само седат - Јбг колатерална штета ..... Мора и некој невин да го наебе .....

Се дур ги бркаат дебилните панкери и неонацисти ако треба и ке им помагам .... Го упропастија златен парк .....Дебили.!

А само панкери и скинери има у парк бе?

Ако седам на трева, мојот газ ке добие казна за задушување на тревата (онаа нормалната)?

Алкохол - НЕ али седење во парк - ДА.

УА Пиво, НАПРЕД Газ.

Се дур ги бркаат дебилните панкери и неонацисти ако треба и ке им помагам .... Го упропастија златен парк .....Дебили.!

а која е разликата помеѓу панкер и турбофолкер?? едните пијат поише другите помалку?? едните праат повеќе глупости од другите?? тоа е релативна работа,неможеш да кажеш дека панкерите/рокерите/металците/турбофолкерите го уништија паркот. Паркот го уништија несовесни малолетници. И ја сум се начукал у парк,ама не сум кршел,не сум се тепал,ѓубрето секогаш сум го фрлал во канта. Нема поента поради пијанство да пишуваат казна,освен ако не предизвикува опасност за околината.

А само панкери и скинери има у парк бе?

Па mostly тие го посраа паркот со графитите и остали срања ....

Пред некое време коа се шлаев низ парк глеам и на дрва лепат листови со нацистички пораки хахахаха ... У кој филм живеат бе алооооооооо

Само пендрек за такви .....

Пред некое време коа се шлаев низ парк глеам и на дрва лепат листови со нацистички пораки хахахаха ... У кој филм живеат бе алооооооооо

Јас видов типка повраќаше на тоа цвеќињата а пред тоа пееше песна од Миле Китич. Цели цвеќиња ги сроза в корен. Нема везе што чоек е по квалификација и стил се додека ги поврзува едно исто - сељачизам.

Абе мене за други курот ме здоболе! Сакам да седам ко чоек да седам у парк да пијам да се дрогсам и да праам што к сакам ко што праев до пред недела дена без тие свињите влезени во Шерлок Холмс филмови - келави стоки од по 150 кила со наочари за сонце и у зима да ме замараат да ме тресат да ми мрчат и да ми праат фрки. Кој к бе.. Како до вчера ништо не им сметаше и не замараа бе? Што сеа Европа станавме? Или оваа преебана полициска држава се реши да почне втора фаза на Комунизам?

ај ондак пендрак и за турбофолкерите,не трујат со нискобуџетна музика??

инаку графити не праат само панкерите,графити праат скејтерите(повеќето). Кој нацистички пораки??

Пак ќе повторам дека не се криви ни панкерите ни металците ни рокерите. Криви се несовесните копиљаци.

ај ондак пендрак и за турбофолкерите,не трујат со нискобуџетна музика??

инаку графити не праат само панкерите,графити праат скејтерите(повеќето). Кој нацистички пораки??

Пак ќе повторам дека не се криви ни панкерите ни металците ни рокерите. Криви се несовесните копиљаци.

Тепај бе брат :)

Криви се и панкерите и дебилите и металците и сите ... А малолетниците се НАЈВЕЌЕ криви и затоа го ЈАДАТ !

И џабе глумите *Rebelde Way* демек пак ке праите глупости зашо коа ке испиеш казна од 250еур ке те прашам дал ке глумиш Џек во парк ...

+ не го дрвете дека имате право да правите што сакате

Забрането е малолетник да се движи на јавни места после 23ч без придружба на возрасно лице (родител/старател ?) <-Correct me If I'm wrong !

Забрането е малолетник да конзумира алкохол - ШТО НЕ Е ЈАСНО ???

Како прво употреба на наркотици е забранета кај нас, а како второ муабетов ти е ако во Амстердам воведат смртна казна за фрлање отпушок ајде и кај нас да воведат.
Што ако е легално во Амстердам?
Марихуаната не ни спага во Холандија како наркотик а и башка регистрирани се секоја година највеке двајца мртви што умреле од марихуана а од цигари колку умираат годишно да не почнувам али ај да не идам оф топик во парк се пуши марихуана насекаде околу вас само што некој не забележува.

Марихуаната не ни спага во Холандија како наркотик а и башка регистрирани се секоја година највеке двајца мртви што умреле од марихуана а од цигари колку умираат годишно да не почнувам али ај да не идам оф топик во парк се пуши марихуана насекаде околу вас само што некој не забележува.

Иди живеј во Холандија тогаш ...таму и проституцијата е легална .. ти текнува ?

Тепај бе брат :)

Криви се и панкерите и дебилите и металците и сите ... А малолетниците се НАЈВЕЌЕ криви и затоа го ЈАДАТ !

И џабе глумите *Rebelde Way* демек пак ке праите глупости зашо коа ке испиеш казна од 250еур ке те прашам дал ке глумиш Џек во парк ...

+ не го дрвете дека имате право да правите што сакате

Забрането е малолетник да се движи на јавни места после 23ч без придружба на возрасно лице (родител/старател ?) <-Correct me If I'm wrong !

Забрането е малолетник да конзумира алкохол - ШТО НЕ Е ЈАСНО ???

забранета е и педофилијата па на 4 пати досеа сум видел манијаци во парк како дркаат..што не ги казнат нив?? башка што на два пати беше сред бел ден:/

не викам дека не е добро да се казнува,ама кога целава држава ни цвета за тоа најдоа да се фаќаат??
И кока-колата ствара зависност и штетно влијае на организмот,што не ја забранат??

Па не се пуши само у парк.. Ќе пушам бе на Гоце и кој к ? Што ќе ми каже? Ќе ме приведе, ќе ме замара али кој к? Шо постигнуваат? Ништо бе брат не дека ќе добијат на значка со тоа или дека ќе им се каже што и од кај ти е.. А и за еден џоинт немоеш да јадеш некоја казна баш.. Финтата е да се покаже дека сме полициска држава сеа мангупи станаа.. Све им е контра ефект..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom