Абе сите се усрани првите неколку кола дур се влезе у потребниот ритам, сепак мислам дека шампионот треба да се бара помеѓу Сан Антонио, Детроит, Мајами, Индијана и ЊуЈорк Никс ако тренерот успее да ги вкомпонира.
epa vidi sea kako sho vikaat nikoj nemoze da pochne so polna parea na pochetok sho te podrzavam a za new yourk neznam mislam ne mi se tolku jak tim ali za toa cleavlend ovaa godina drastichno se zasilija i so larry hjuz (neznam kako se pishua) i lebron sigurno idat do polufinale na istok a san antonio imi pheoniks na drugata strana samo zavisi kako ke igra pheonix bez stademaer 3 meseci ako igraat bez nego dobro togash so nego ke imaat mnoguuu shansi da ja osvojat titulata
од кога најави заминување, у тимот седеше чисто фигуративно..
успехот на детроит се базираше на темелот на РИК КАРЛАЈЛ
лери браун си доби све на готово + му улета Рашид (кога земаа титула)
лани ги начека првин индијана десеткувани, после кај мајами се повредија и шек и вејд и у финале успеаа да се мотивираат лошите момчета..
секој стручњак го презира лери браун.. успеа да го закопа ајверсон у екипа у која нема да мрдне у наредни 5 години.. успеа лани у ФИНАЛЕ да изјави дека размислува за понудите на кливленд и њу јорк.. ајзеа томас па се потврди како тапак генерален менаџер со ангажманот на ОУ МАЈТИ ЛЕРИ и сеа ќе ги видиме.. 35 победи м а к с и м у м
ofchar epa vidi sea vaka prvo da pocheme so fakti larry brown e posle phil jackson trener sho u momentov e u nba vtor po pobedi i procent na pobedi larry proshlata godina napraai mnogu za pistons a najgolema glupost mu beshe toa sho go sedeshe darko milichich na klupa e sea ovaa godina maliot ke igra posho go gleav u okahoma city strava igrach a imam i igrano protiv nego pred 4 godini taka da on ke bide dobar igrach nego izbegav od ona sho sakaf da go kazam new yourk makimum 30 pobedi so toj ti nishto nepraat moeto mislenje e toa
Е сеа вака да се разбереме ја си го ставам ЊуЈорк у фаворити пошто од секогаш ми се допаѓал тој тим специфичен е секогаш под притисок многу поголем од другите екипи. Моите главни фаворити за жал и двете се од Истокот, а тоа се Њу Јорк и Мајами. Ја искрено би сакал Њу Јорк да се шампиони поради тимот и малце да се радуваат и они и ја, а мислам дека реално главен кокурент на Сан Антонио ќе му е Мајами.
За Мајами ме мрзи да јадам гомна, ептен субјективно е.. ама ете ти сеа Шек е повреден
за дадо: за проценти, грег попович тука е убедливо пред лери. тука ти се и рик аделман, џорџ карл.. па дури и лоренс френк и нормално творецот на деториот - РИК КАРЛАЈЛ
ја не викам дека лери е лош.
но, он кога дојде во детроит, детроит веќе две години по ред беше на врв на исток, тоталка уигран, плус со него паралелно улета и РАШИД. на готова тактика која рик карлајл 2 години за ред ја спроведување, нормално дека доминираа.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.