NBA

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување

2007/2008 НБА шампион

• Вкупно гласачи
    125
Indiana Pacers - Miami Heat 105 -102
Phoenix Suns - LA Lakers 122 - 112

se usraa miami a shek se povredi nadvor od terenite spored izjavite na doktorite vikaat okolu 1 mesec

Абе сите се усрани првите неколку кола дур се влезе у потребниот ритам, сепак мислам дека шампионот треба да се бара помеѓу Сан Антонио, Детроит, Мајами, Индијана и ЊуЈорк Никс ако тренерот успее да ги вкомпонира.

epa vidi sea kako sho vikaat nikoj nemoze da pochne so polna parea na pochetok sho te podrzavam a za new yourk neznam mislam ne mi se tolku jak tim ali za toa cleavlend ovaa godina drastichno se zasilija i so larry hjuz (neznam kako se pishua:)) i lebron sigurno idat do polufinale na istok a san antonio imi pheoniks na drugata strana samo zavisi kako ke igra pheonix bez stademaer 3 meseci ako igraat bez nego dobro togash so nego ke imaat mnoguuu shansi da ja osvojat titulata

Ване кај Њу Јорк ги ставаш во фаворити, немаат никакви шанси

ама штета за Денвер, Нене им се повреди до крајот на сезоната

san antonio-cleavland vecher mnogu interesna utakmicaja mislam deka cleavleand ke tepa

Anonymus1 напиша:
ЊуЈорк Никс ако тренерот успее да ги вкомпонира

ти свесен дека лани детроит играа БЕЗ тренер?!

од кога најави заминување, у тимот седеше чисто фигуративно..

успехот на детроит се базираше на темелот на РИК КАРЛАЈЛ

лери браун си доби све на готово + му улета Рашид (кога земаа титула)

лани ги начека првин индијана десеткувани, после кај мајами се повредија и шек и вејд и у финале успеаа да се мотивираат лошите момчета..

секој стручњак го презира лери браун.. успеа да го закопа ајверсон у екипа у која нема да мрдне у наредни 5 години.. успеа лани у ФИНАЛЕ да изјави дека размислува за понудите на кливленд и њу јорк.. ајзеа томас па се потврди како тапак генерален менаџер со ангажманот на ОУ МАЈТИ ЛЕРИ и сеа ќе ги видиме.. 35 победи м а к с и м у м

ofchar epa vidi sea vaka prvo da pocheme so fakti larry brown e posle phil jackson trener sho u momentov e u nba vtor po pobedi i procent na pobedi larry proshlata godina napraai mnogu za pistons a najgolema glupost mu beshe toa sho go sedeshe darko milichich na klupa e sea ovaa godina maliot ke igra posho go gleav u okahoma city strava igrach a imam i igrano protiv nego pred 4 godini taka da on ke bide dobar igrach nego izbegav od ona sho sakaf da go kazam new yourk makimum 30 pobedi so toj ti nishto nepraat moeto mislenje e toa

Е сеа вака да се разбереме ја си го ставам ЊуЈорк у фаворити пошто од секогаш ми се допаѓал тој тим специфичен е секогаш под притисок многу поголем од другите екипи. Моите главни фаворити за жал и двете се од Истокот, а тоа се Њу Јорк и Мајами. Ја искрено би сакал Њу Јорк да се шампиони поради тимот и малце да се радуваат и они и ја, а мислам дека реално главен кокурент на Сан Антонио ќе му е Мајами.

За Мајами ме мрзи да јадам гомна, ептен субјективно е.. ама ете ти сеа Шек е повреден :)

за дадо: за проценти, грег попович тука е убедливо пред лери. тука ти се и рик аделман, џорџ карл.. па дури и лоренс френк и нормално творецот на деториот - РИК КАРЛАЈЛ

ја не викам дека лери е лош.
но, он кога дојде во детроит, детроит веќе две години по ред беше на врв на исток, тоталка уигран, плус со него паралелно улета и РАШИД. на готова тактика која рик карлајл 2 години за ред ја спроведување, нормално дека доминираа.

не е до толку добар лери. само е ИМЕ.

дресот на Реџи Милер ке го повлекуваат во Индијана

Синоќешни натпревари

Њу Џерси Нетс - Торонто Репторс 102 - 92
Њу Орлеанс Бобкетс - Филаделфија Сиксерс 110 - 93
Мемфис Гризлис - Орландо Меџик 94 - 85
Детроит Пистонс - Бостон Селтикс 82 - 81
Вашингтон Визардс - Њу Јорк Никс 86 - 75
Кливленд Кавалирс - Сан Антонио Спарс 76 - 102
Портланд Треилблејзерс - Денвер Нагетс 68 - 107
Атланта Хоукс - ЛА Клиперс 77 - 92
Јута Џез - Голден Стејт Вориорс 91 - 85
Минесота Тимбервулвс - Сиетл Суперсоникс 102 - 107

Кливленд Кавалирс - Сан Антонио Спарс 76 - 102

ја гледав оваа утакмица, Леброн колку и да е добар, никогаш нема да го наследи Џордан

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom