NBA

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување

2007/2008 НБА шампион

• Вкупно гласачи
    125
Гижо напиша:
ти забегала темава у фудбал :))) ја префрлувам во останати спортови
da da po greshka gleaf nesho fudbal i stisnav nesakajki nova tema a ne proveriv deka ima nba ja se izvinivam ozbilno se nadevam nema ljutish :) :)

Anonymus1 напиша:
А јас ја префрлувам во веќе постоечка тема и уште еднаш ќе ве замолам да проверите најпрвин дали има иста таква тема веќе отворена. Однапред ви благодарам на разбирањето.
efe se izvinuvam po vtor pa ok!!! nevidov moja greshka:icon_lol:

Wolf Pack напиша:
Чарли беше критикуван по вестите, нас ни треба еден саглам центар ама ајј, во пре-сезоната е одличен. Нека продолжи само.

Чарли задњиве сезони со Јукон ми стана ОМИЛЕН играч. Ќе купам дрес од него жими се.

Ако Чарли е со слични квалитети ко Крис Бош и ја би:icon_lol:
Само ако имаш дрес од Картет дај ми го, да си го избришам газот и да го потпалам огинот:icon_lol::icon_lol:

Wolf Pack напиша:
Само ако имаш дрес од Картет дај ми го, да си го избришам газот и да го потпалам огинот:icon_lol::icon_lol:

ти знаеш на кого му се обраќаш?

ја за малце ќе купев дрес од картер од нетс, за инает на овдешниве шемаџии..

ја дрес иам само од коби, ретро. :pop:

Чувај си го од Коби ама заеби Картер. Таква пичка не сум видел у 10-те години како постои Торонто Рапторс. Све нешто го болеше коленото, не му се куцаше повеќе кобајаги абе да го ритнеш у глава и да му се плукнеш од контрактот што го потпиша - 16 миљони ееејјјј:pop::pishtoldz

e ja da ti kazam veche kupiv VINCE CARTER da nemashe povreda na koleniciti (WOLF PACK tolku e zapoznaen so povredata na carter chovekot nemozeshe da ide 3 meseci!!!!) moze ke beshe podobra i od kobi ama ete povredite go onevozmozija da nemoze da igra kako sho najdobro znae ama ke vidite sezonava so KIDD ke explodira

абе добар е винс, ама не е победник

А ДРЕС ОД МИЛИЧИ ВИ СЕ НАОЃА БЕ? :)

ja imam :D :D :D go kupiv denta koa stapnav u usa

abe ne se loshi gi gleav predsezonski utakmici ne se tolku loshi moze da se izborat godinava za playoff

Оваа година ќе идат Чикаго Булс у плејофот. Млада и експлозивна екипа имат. Само не очекувајте голем успех во плеј-офс.
dajdo напиша:
WOLF PACK tolku e zapoznaen so povredata na carter chovekot nemozeshe da ide 3 meseci!!!!
WOLF PACK е дај-хард Рапторс фен и е усвари ЗАПОЗНАЕН со Винс Картер:icon_lol:

Тој што направи за нас е дури болно за муабет. Сеа у петок ќе чуеш викањата на него, Нетс доаѓаат на гости. Тој не знаеше како да си го одржава телото, неговите квалитети беа дури и појаки од оние на Коби ама Винс се стори пичкариште и почна секоја петта утакмица за нозете да се жали. Суртук еден, да виде он како се игра фудбал или хокеј па да врте-сука лажотии, у фудбал или хокеј со скршени раце некогаш играат, со болки во бутот ама знаат дека се платени по утакмица па ќе игра и ќе пита да даде 100% од себе. Ама не е тој толку крив, крива е NBA лигата шо толку пари им дава на играчите, ги разгали ептен ама кога и да е ќе ги сокршат и нив и ќе имат strike па ќе се врати лигата кај шо беше пред 10 години.

wolf do negde te podrzuvam celosno ama kolku shto znam carter ne ni sakashe da igra za tornonto ednostavno koa si otide magrady nesakashe da ostane u toronto

Започна новата сезона во НБА. Главен фаворит за освојување на титулата повторно е Сан Антонио Спарс, но сега има далеку поголема конкуренција за разлика од предходната сезона. Тука пред се се мисли на ЛА Лејкерс кои го вратија Фил Џексон за тренер, потоа Њу Јорк Никс кои го земаа тренерот на Детроит, Мајами Хит, Детроит Пистонс и секако некоја друга екипа која би можела да изненади. Првите натпревари завршија

Њуџерси Нетс - ЊуЈорк Никс 91-86
ЊуОрлеанс Хорнетс - Атланта Хокс 104-90
Вашингтон Визардс - Индијана Пејсерс 85-77
Детроит Пистонс - Минесота Тимбервулфс 92-96
Денвер Нагетс - Јута Џез 89-83
Портланд Треилблејзерс - Сиетл Суперсоникс 85-96
Сакраменто Кингс - ЛА Лејкерс 103-105

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom