НБА сезона 2022/2023

• Креатор на темата Креатор на темата BigMac
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Буги не може да е полош од овој :D
Тренерот на Лејкерс е полош, најлош е од сите... :LOL:

Тек утрово ја гледав утакмицата (јбг, обврски)... Нема ни да набројувам се, ама следново најдиректно влијаеше на исходот: На крај од 4-та четвртина бранат 3 поени водство на секунди пред крај, а овој идиотов после тајмаут го остава тимот без инструкции за удвојување на топ3 играчот во лигата (и најдобар соло напаѓач моментално)... Потоа кога Лука нормално им лупа 3-ка, на сам крај идиотот не може да бара челинџ на очигледен фаул на Далас и тоа на шут за 3-ка, затоа што претходно го потроши на ретардно безначајна ситуација. Претходно челнџираше фаул на Леброн и доби фаулот да му го препишат на Брајант. Леброн ја заврши уктамцицата со 0 фаули. :facepalm:

Каков ретардиран дибек мајко моја.
Вогел не го сакав многу, го сметам за просечен тренер... Но Вогел за овој куqоглавиов Дарвин Хам, е геније од тренер. Кај го најдоа, кај се запустеа.

Нема спор за неговата игра, талент, експлозивност и сигурно е топ 3 плеја у лига според мене, ама иритира со тоа трошење време.. загледајте го у последна четвртина, ја изведуваат и ја остава да се тркала топката и според правила може до утре да не ја допре.. и така краде по 10-20 секунди од време и тек кога ја допира се трошат 24 секунди.. ова е убедливо најглупото правило во цела лига.

Џабе им е, им збрцавме 132 поена, си ја понесовме победата ... Иначе страшен напаѓачки потенцијал има Сакраменто, башка Сабонис е ѕверотиња, секоја текма има 15-16 скока, ноќеска 18 собрал..

Sabonis posle Jokic da ti bal najdobar centar u ligata.. najdobar centar paser posle srbinot.. Lisicata e prv vo clutch poeni vo cela liga, Hoerter puca trojki so povisok procent duri i od Currry.. Zatoa Sakramento visoko kotira..

Embid e najdobar centar vo ligata, na vtoro mesto e Dejvis koga e zdrav... I Antetokoumpo sekako
Автоматски споено мислење:

Jokic isto prejak statistikite ludnica no Embid i Anteto se pojaki 10/10
Автоматски споено мислење:

Dejvis ne samo sto e mnogu jak vo napad tuku i vo odbrana...

Последно уредено:
  • Тажно
Reactions: Mud
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom