НБА сезона 2022/2023

• Креатор на темата Креатор на темата BigMac
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кавалирс сезонава се подобра екипа од 76,Бостон и Бруклин се екипите сезонава за финале за исток,секако ако се здрави сите играчи.
На запад ми е малку тешко ама мислам дека Голден ,Денвер и Клиперс таму да се бара екипата за финале на запад.

Embid i Harden ne se za potcenuvanje... edniot e najdobar skorer vo ligata drugiot najdobar asistent...

Lakersi vo mnogu losa situacija... 2.80 koef momentalno da obezbedat Playoff a 1.40 da ne obezbedat...

Кавалирс сезонава се подобра екипа од 76,Бостон и Бруклин се екипите сезонава за финале за исток,секако ако се здрави сите играчи.
На запад ми е малку тешко ама мислам дека Голден ,Денвер и Клиперс таму да се бара екипата за финале на запад.
Kakov golden be kamenja se sezonava

Овие двајца нормално и Russ од клупа се заслужни за добрата форма на ЛАЛ.

Последно уредено:
КД се повреди вчера не се знае колку ќе биде во аут и дали е сериозна повредата.Бруклин сигурно некоја утакмица ќе играат без него, па ќе ги видиме како ќе играат.

Ovaa sezona plejofot ke bide ogan
Автоматски споено мислење:

Primarno navivam za Fila sekundarno za Nets...

Fila ako bidat zdravi osvojuvaat 18 koeficient zapametete mi go zborot.

Последно уредено:
КД се повреди вчера не се знае колку ќе биде во аут и дали е сериозна повредата.Бруклин сигурно некоја утакмица ќе играат без него, па ќе ги видиме како ќе играат.
6 недели ко што прочитав сега.

Лејкерс добра серија, 5 победи по ред.
Веќе напишале, кој следи знае дека Томас Брајант игра одлично... Е сега тоа кажано, Пеликанс имаат свап на пикот годинава па иако може да биде историски добар драфт - џабе ни е танкање. Нема да им се лутам и ако влезат во плејин/плејоф. Не дека нешто ќе направиме ама може да биде забавно ако се поклопат некои коцки. :)

Штом сеуште има место во НБА за Друмонд мора да има и за Буги.

koja luudnica go cekam doncic + za 44 iljadi utakmica ide vo vtoro prodolzenie a mu fali samo uste eden kos au vakvi infarkti ne bea me snajdele

vo 50 sekundi na kraj od vtoro prodolzenie mavna bratooooooootttt fala ti luka fala ti care da ti se pozlatat racete hahaahahahaha

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom