НБА сезона 2021/22

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    75
Аууу како ќе се уклопи Крис Вуд во Далас... Хјустон во целосна распродажба, се спремаат за 10 години танкање.

И на Стеф Кари му ја дадоа наградата МВП на финалниот натпревар. Најпосле :)

Толку добар плејоф ран, само за да се посерат од изгубени топки. 3 партии по ред ги губат на глуп начин. Тејтум е првиот играч во историјата на НБА со 100 изгубени топки во плејофот, СТО. Па уште кога ќе ми текне дека правеа споредби дека го имал и наследил истиот менталитет на Коби ми иде да се торпедирам.
Најкриво ми е и штета за Хорфорд, човекот на 36 години душа даде цел плејоф и финалево, најмногу од сите заслужи да освои прстен. Тоа е што е честитки до ГС и нивните фанови, презаслужено. :)

image0 (4).jpeg

Јахахахахахахаахахахаахаханкоххоххохохохоохохоф
БОХОХОХОХОХОХОХОСТОН СЕХЕХЕХЕХЕХЕХЕЛТИКС

Стеф шеф конечно со еНвипи титула, презаслужено. Конечно и да докаже дека не мора да зависи од некој друг суперстар и дека може сам да го однесе тимот до титула.

Заслужена титула. Освен што успеаа да освојат, имаат одлична основа за да продолжат понатаму. Сите битни играчи остануваат. Пул и Вигинс ако го задржат нивото ќе бидат алл стар играчи, а следна сезона ќе го добијат назад и wiseman кој верувам дека ќе има што да каже. Клеј исто така очекувам да ја дигне формата. За мене се дефинитивно први фаворити, а ако успеат да изменаџираат добро со договорите на Вигинс и Пул, мислам дека се прави сериозна основа за успех и пост сплаш брадерс ерата.

Тотално разочаран од Тејтум, толку имам да кажам.

Kajgana Shop

Back
На врв