Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па Мемфис се 16-2 скор без Морант сезонава.Не е само Морант во екипата има многу млади добри играчи Melton,Bane,Jackson ,Brooks...Оваа екипа ќе игра финале на запад сигурно многу се уиграни потсеќаат на ОКЦ 2011/2012 сезона.Ништо чудно и да освојатМемфис 4 од 4 без нивниот најдобар играч Морант и тоа ноќеска против Милвоки.
Да да имаат добри млади играчи но дали ќе освојат ќе видиме плејофот носи друга тежина.Па Мемфис се 16-2 скор без Морант сезонава.Не е само Морант во екипата има многу млади добри играчи Melton,Bane,Jackson ,Brooks...Оваа екипа ќе игра финале на запад сигурно многу се уиграни потсеќаат на ОКЦ 2011/2012 сезона.Ништо чудно и да освојат
Па не е далеку од вистината Илз дека Леброн МОМЕНТАЛНО можда не е ни топ 5 играч во лигата. Анте, Јокиќ, Ембид, Дурант, све се тоа играчи што пак ќе повторам, МОМЕНТАЛНО, имаат поголем импакт од Леброн за своите екипи. Мене кај Леброн ме нервира незалагањето во одбрана, човекот не постои едноставно и си џогира напред назад од тој аспект, а во напад таман работа да не преземе кога го нема Дејвис и кога пола екипа е распадната и повредена. И како таков 9то место е едвај со негативен скор, не дека го кривам нешто него али па не е дека 10 души од екипа фалат и дека играат со рукиња.
Decko nekoj taka da zboris Harden e najdobar igrac vo NBa,a LeBron ne ni vo top 10 igraciДечки и 10 животи да имам пак ќе го речам истово, КРИС ПОЛ Е БОГ ! ПОДОБАР И ОД СТЕФ КАРИ, ПОДОБАР И ОД БИЛО КОЈ ПЛЕЈ ШТО НЕКОГАШ СУМ ГО ГЛЕДАЛ ! Каква уметност е да се гледа тој човек ејјј, колку е паметен а и сигурен у тоа шутот околу слободна, само ќе се пронушка и кога знаеш дека се крева на скок шут знаеш дека прај топката swish. Да секако дека Кари е подобар шутер ама Крис Пол би го земал за плеј попрво него некој што шутира по 20-30 шута у меч, и тоа некогаш и нерезонски од 10 метри тројки. Немам ништо против Стеф Кари секако е еден од најдобрите шутери ако не и НАЈДОБАР, ама за мене кошарка е тимска игра, а CP3 е се што ќе посака човек од тимска игра. Девин Букер вчера 21 кош у прва четвртина, харден јакиот според илз не ни шутна у прва четвртина хахаха, ама Ембид е ЦЕНТАРИШТЕ чоече каква моќност.
Дечки и 10 животи да имам пак ќе го речам истово, КРИС ПОЛ Е БОГ ! ПОДОБАР И ОД СТЕФ КАРИ, ПОДОБАР И ОД БИЛО КОЈ ПЛЕЈ ШТО НЕКОГАШ СУМ ГО ГЛЕДАЛ ! Каква уметност е да се гледа тој човек ејјј, колку е паметен а и сигурен у тоа шутот околу слободна, само ќе се пронушка и кога знаеш дека се крева на скок шут знаеш дека прај топката swish. Да секако дека Кари е подобар шутер ама Крис Пол би го земал за плеј попрво него некој што шутира по 20-30 шута у меч, и тоа некогаш и нерезонски од 10 метри тројки. Немам ништо против Стеф Кари секако е еден од најдобрите шутери ако не и НАЈДОБАР, ама за мене кошарка е тимска игра, а CP3 е се што ќе посака човек од тимска игра. Девин Букер вчера 21 кош у прва четвртина, харден јакиот според илз не ни шутна у прва четвртина хахаха, ама Ембид е ЦЕНТАРИШТЕ чоече каква моќност.
цар си брат!!!Harden e podobar plej od Kris Pol.
a Kari bi go odbral vo sekoe vreme pred cp3.