НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ууу каков тим во Лејкерс на Бронко, едниот соиграч му глумеше дека е мртов и му изиграваше еркондишн, другиот носеше гордо маица дека Леброн е кучкица, со третиот до вчера си мереа мускули кој поише ќе се изгура во 3 финалиња по ред еден против друг. Ваква тимска хемија да сакаш не може да направиш :cuc:
Уште Делонте Вест да се врати од пензија фали тука, ќе си прават еден на друг технички

Бонус за Казнс:

Нека ја затворат лигава додека на овие не им стане досадно и се откажат и после пак нека ја реактивираат.
Каков одговор од страна на Golden State за трејдовите на Lakers. Единствената дупка во игра што ја имаа, ја пополнија.
Кај им го земаа од пред нос Казнс, па уште им го увалија Џавал МкГее на центар.

36503298_1873159446124823_3347781390660796416_n.jpg

Да се надеваме дека уште на третиот тренинг ќе летаат пердуви меѓу Грин и Казнс.. :toe: Да му ебам гнасните,уште толку ги захејтав сеа,цц..

Шта речи.. Кого да хејташ повеќе, дали нив, или ова глупаков Казнс? Како е можно да прифати да игра за 5 милиони, кои циркузи се ова?
Богдан Богданович со 27 години зима 9, Казнс со 27 години зима 5. Повреди се од јануари ко сезонава, се да ти ебам глупо.

Razgleduvaj do utre ti opcii :) Demarcus cousins samo sto potpisa so GOLDEN STATE. NA ZDRAVJE BRICENJE USTE 5 GODINI TI EBAM LIGATA SUGAVA

Aiiiii sto li bese sega ova, kakva bomba

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom