НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Marli zaso besmislen? Ariza,Booker i peviot pick Ayton. Ne e losa osnova

Брат Ариз е докажан играч и би ги добил истите пари од појак тим. Не е играч кој му треба њдногодишен договор да се докажува у слаб тим.

Феникс и догодона ќе биде слаб тим, најверојатно пак најслабиот у лига. Ариза не е играч кој ќе им ја направи разликата у скок у квалитет, а ќе лапа минути на некој млад играч.
По мене тотално нерезонски од двете стране

Stek bro se ostvari bash toa so ne go sakase :icon_lol:

Jbg, ova gi stava pak Lejkersi na mapa samo da vidime dali ke zastanat tuka.

HAHAHAHAHAHAAAHHAHA IDEME BRE LBJJJJ ❤️❤️❤️

Brej besneat igracive na Lejkers po socijalnive mrezi xD

I Caldwell-Pope go potpisale na 1 godina.

Каков meltdown за фановите на Брон, потпиша во тимот што го хејтаат со години.
Баш напротив, ова е повеќе melthdown за навивачите на Лејкерс, бидејќи им дојде играчот што го хејтаа со години, се радуваа на неговите порази во финалињата за да не го стигне Коби по бројот на прстени, а сега ќе треба да го поддржуваат доколку стигне во финале.

Сеa Бoстoн имa oтвoрен пaт дo финaле. Oд Лејкерс зaвиси дaли пoсле 10тинa гoдини ќе гo врaтaт еднo oд нaјгoлемите ривaлствa вo НБА.

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

Kolku e glup. Vo cleveland go gledaat ko bog, odi u tim koj so nikogas nema da bide negov, ko so majami si ostanaa na wade taka i la ke bidat sekad na kobe

Kolku e glup. Vo cleveland go gledaat ko bog, odi u tim koj so nikogas nema da bide negov, ko so majami si ostanaa na wade taka i la ke bidat sekad na kobe
Care, on si ja zavrsi rabotata u Cleveland, osvoi titula tamu sto zasekogas ke se pamti. Sega uste Boogie i Kawhi da idat u LAL pa da gledame uste po interesen West

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom