НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Рано е за така храбри прогнози, особено по едно полувреме.
Ќе се врати Кливленд во следните натпревари, овој сепак се игра во ран термин и говедата околу Леброн не се наштимале нешто...

Премалку изолации за Леброн, премалку напади кај што тој ја води играта.

За Бостон што да се речи, дечките гинат на терен. Иако не играат и тие до макс, пошто му дава лагодност водството, сепак целокупно засега добро затвораат во одбрана, а во напад бушат од кај ќе стигнат.

Лaни вaкa Бoстoн се мaчеше и тепaa едвaј еднa утaкмицa нa среќa. Гoдинaвa некaкo oбрaтнo ќе дa биде.

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

Газење е ова

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Ова иначе се вика тимска игра, нешто што е потребно за да победиш. Секако за кралот не важи тоа бидејќи он е крал и може сам, ама следната утакмица.

Ти си тотално изгубен случај. Жал ми паѓа ама тое со инка не се турва така да нема помош за тебе.

Е денес му беа лоши соиграчите. :icon_lol:

Е денес му беа лоши соиграчите. :icon_lol:
Мхм затоа постигна неверојатни 15 поени, дека соиграчите му беа лоши. Тоа што Морис ко пијавица му се закачи нема врска.

Ne mozese kutriot topkata da ja tapne

Before the game
067f89b665f631dc7b929e119e078466.jpg

After the game
8546f743c995cab2b4ccf16d3cd131a1.jpg

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

Мхм затоа постигна неверојатни 15 поени, дека соиграчите му беа лоши. Тоа што Морис ко пијавица му се закачи нема врска.
Смајлито ништо не ти дообјасни?

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom