НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Пикот од прва рунда што го добива Лејкерс е на Кавс оригинал или превземен од трејд? Ако е од Кавс тоа ќе е во најдобар (за ЛАЛ) случај 25ти, што и не е нешто посебно. Исто ко што и Ајзеа Томас не е ништо посебно...

Агентот на Ајзеа рекол дека ќе бара buy out ако не е стартер.

Овие Далас сакаат 12 шутери да уклопат у екипа изглеа :D

За Кливленд сѐ уште прва трејд опција останува Деандре Џордан. Кливленд и Клиперс пробуваат да најдат и трета страна во трејдот, а и Марк Стајн твитна дека и Рапторс пробува да влезе во тој трејд. Ќе биде јако третата опција да биде Шарлот, или Кливленд и Шарлот да направат пакет за целото трио Батум, Вокер, Хауард. Пикот на Бруклин доста добро се држи до истекот, само еден натпревар одалечен од тоа да биде број 1.

П.С.

Последно уредено:
Страв ми е да заспијам вечерва, сабајле може и мене ќе ме трејда Кливленд..

Wow! Just in! Cleveland traded Macedonian miracle boy Marinetti to Philadeplhia for Joel Embid, sources tell ESPN.

Па мислам дека извади макимум за Ајзеа, пишев на тамава и лани на преодниот рок дека треба да го трејда дури држи цена но немаше да го добие Кајри. А најако од се е шо Кливленд се во толку очајна ситуација поради другарчињата на Леброн, Тристан и Смит и на крај летово и Леброн ќе ги откачи
Да беше до Леброн, Вејд во никој случај не го даваа.
Ама изгледа Гилберт реши да пресече и да прекине менаџирањето од Леброн. Ги шитне старциве, и ќе си праи нова екипа од следна сезона. Бронко и така иде, нема шо да го слушаат.

Memphis has kept guard Tyreke Evans, league sources tell ESPN.

Ајт у курац.. Баш штета.. Сфаќам јак драфт е ама 20-30та рунда пик срамота е да неќиш да дајш за 20/5/5 играч

Вака изгледа Кингс многу ефтино го дадоа Хил, Џо Џонсон сигурно ќе направи бајаут на договорот да оди во контендер. Дојде гла за гла Хил за Шамперт
Хил ништо посебно, неколку јаки утакмици, генерално невидлив беше. Ниту добија ниту изгубија со трејдов.[DOUBLEPOST=1518121602][/DOUBLEPOST]
Najomrazen igrac mi stana ova dzudzevo
:icon_mrgr:

Орландо го трејдуваше Шарич и пикови од кои подоцна беа избрани Фокс и Хернангомез за Пејтон на драфт деј 2014. година за денеска да го трејдуваат за пик од втора рунда. Каква катастрофа од франшиза.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom