G
garthok
Гостин
Добро е. Освојуваат Спрси со 4:2 титула против Мајами, можам мирно да спијам летово.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne se vrati vo igra taka da mozno e da e poseriozno. Kolku sto pokazaa mraz na zglobot drzese..Za kolku vreme pocnuva finaleto?
Во моментов не се тие подобро трио од она на Мајами . Во иднина за некоја година можеби ќе бидат но тоа е за во иднина . А и во таа иднина Вејд нема да биде ништо помлад од сега и Бош и Леброн исто и не би била тоа некоја споредба, но моментално тие се најдобро трио во лига . Бош е се уште класа кога би играл сам во некој друг тим секој натпревар би имал преку 20 поени и 10 скока што не може истото за Ибака да се каже , се знае што тој Бош правеше во Торонто кога беше лидер таму а Ибака е подобар од Бош само во блокади тоа е реалноста . Забораваш многу лесно кој лани го бранеше Хиберт во 7 натпревар со успех , заборавашкој на Дени Грин му делеше блокади во 6 и 7 натпревар и го затвораше шутот на Дени Грин . Можеби со бројки и учинок по натпревар Бош не е најдобар но со придонесот во најважните моменти е најкорисен крилен центар во лига . Многумина само зборуваат за Кевин Лав , Блејк Грифин , Алдриџ и слични крилни центри но тие тројцата кога би играле место Бош во Мајами тогаш за Мајами би било тешко бидејќи тие тројца не се некои дефанзивци . Статистиката некогаш знае и да лаже во овој случај со Бош .Баш ми е мило за САС, како што рече некој погоре, шанса да се поправата за минатата години, и мене уште ми е многу криво како ја изгубија таа серија. Овој тим на Попович заслужува титула.
А за ОКС, со подобар тренер и уште 1-2 добри role players, ќе бидат најсериозни кандидати за титула.
Тие се новото трио во НБА, вчера Ибака покажа колку е само битен за ОКС, за Дурант и Вестбурк да не збориме, во моментов се подобро трио од она ''big three'' на Мајами.
Другар, кои ти се овие аргументи, прво ми викаш дека у секој друг тим Бош би имал 20 и 10, после викаш дека статистиката знае да лаже.Во моментов не се тие подобро трио од она на Мајами . Во иднина за некоја година можеби ќе бидат но тоа е за во иднина . А и во таа иднина Вејд нема да биде ништо помлад од сега и Бош и Леброн исто и не би била тоа некоја споредба, но моментално тие се најдобро трио во лига . Бош е се уште класа кога би играл сам во некој друг тим секој натпревар би имал преку 20 поени и 10 скока што не може истото за Ибака да се каже , се знае што тој Бош правеше во Торонто кога беше лидер таму а Ибака е подобар од Бош само во блокади тоа е реалноста . Забораваш многу лесно кој лани го бранеше Хиберт во 7 натпревар со успех , заборавашкој на Дени Грин му делеше блокади во 6 и 7 натпревар и го затвораше шутот на Дени Грин . Можеби со бројки и учинок по натпревар Бош не е најдобар но со придонесот во најважните моменти е најкорисен крилен центар во лига . Многумина само зборуваат за Кевин Лав , Блејк Грифин , Алдриџ и слични крилни центри но тие тројцата кога би играле место Бош во Мајами тогаш за Мајами би било тешко бидејќи тие тројца не се некои дефанзивци . Статистиката некогаш знае и да лаже во овој случај со Бош .