НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Реј факинг Ален :cuc: Златна шанса пропуштија Индијана, +15 имаа едно време... Тешко пак да имаат ваква предност на Флорида.

Да му ебам мајката на тој Реј Ален..таа пичката од играч во 2010 ја шитна титулата за Бостон со тоа што промашваше отворени шутеви за три во последната четвртина и во 2012 кога во седмата утакмица се глупираше против Мајами и едноставно му ја подари победата..

Сите се сеќаваат на ланскиот шут против Сан Антонио и сегашните натпревари па го напраја Ален Господ а заборавија каков бот и пичка беше порано кога ги шиткаше натпреварите за Бостон со неговите отворени промашувања и нерезонски грешки

Jonny calm down,take the pills

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Да му ебам мајката на тој Реј Ален..таа пичката од играч во 2010 ја шитна титулата за Бостон со тоа што промашваше отворени шутеви за три во последната четвртина и во 2012 кога во седмата утакмица се глупираше против Мајами и едноставно му ја подари победата..

Сите се сеќаваат на ланскиот шут против Сан Антонио и сегашните натпревари па го напраја Ален Господ а заборавија каков бот и пичка беше порано кога ги шиткаше натпреварите за Бостон со неговите отворени промашувања и нерезонски грешки
Леле те молам не треси зелени жити мене.

Јас не знам сите тука шо кошарка гледате искрено..не знам дали од друга димензија или па од друг агол се коментира ама кога ги читам коментарите па умирам од смеа..Реј Ален чоекот колку шо има шитнато утакмици нема никој друг, јас барем колку шо играм вкладилница и колку шо ме има нервирано Ален немам зборови да се доискажам..

Некни кога Мајами ја победи Индијана на гости Вејд беше убедливо најслаб каде се влечеше како кур цел натпревар и над него Ленс Стивенсон изиграваше Џордан со потезите, во напад трошеше топки максимално, во одбрана го немаше никаде и Стивенсон беше нон стоп сам а кога Норис Кол го замени Вејд, Мајами играше далеку подобро и во одбрана и во напад...кога дојдов да ги прочитам коментарите тука се пукнав од смеа кога видов шо се пишува...Вејд најдобар, Вејд ваков, Вејд ги решил:pos::pos::pos:

Ti da ne si Goran Bonevski Bryant so zamara na makNBA?

Очигледно поима немаш од кошарка чим донесуваш вакви заклучоци. Ако гледаш од кладилничарски аспект, да, никој нема поима од кошарка, ни Леброн ни Коби ни Дурант, ама реалноста е малце подруга. Реј Ален шиткал утакмици :tapp: Ти што сакаш, Реј Ален да нема утнатно тројка во неговата кариера?

Вејд викаш слабо претходната а? 23 поена, 10-16 од поле, 5 скокови и 5 асистенции за 33 минути игра, не гледам како тоа е слаба партија.

П.с. Гледај што прави тука Реј Ален. Од 4:10 гледај.

Последно уредено:
Очигледно поима немаш од кошарка чим донесуваш вакви заклучоци. Ако гледаш од кладилничарски аспект, да, никој нема поима од кошарка, ни Леброн ни Коби ни Дурант, ама реалноста е малце подруга. Реј Ален шиткал утакмици :tapp: Ти што сакаш, Реј Ален да нема утнатно тројка во неговата кариера?

Вејд викаш слабо претходната а? 23 поена, 10-16 од поле, 5 скокови и 5 асистенции за 33 минути игра, не гледам како тоа е слаба партија.

Ти брат не знам шо пишиш искрено, не знам дали си сериозен или се заебаваш ама ова не ми доликува реално...Реј Ален чоекот ја шитна титулаза за Бостон во 2010 не знам шо не ти е јасно, над 500 битни шутој има изнапромашено и тоа онака скроз сам никој да не го чува и има продадено со неговите глупости..ај барем мене не ми кажвај јас пратам кошарка долго време не сум од вчера, тоа што не пишам тука е причината која погоре ти ја спомнав каде сите глупости трескат и неможи чоек да се доискажи..

За вчера не ја гледав, но секој ебан напад Индијана беше со играч повеќе поради Вејд (на вториот натпревар) и Ленс Стивенсон беше нон стоп сам, ти очигледно не примети но во 3/4 кога Кол го внесе на местото на Вејд Мајами живна и почнаа да играат кошарка, Ленс Стивенсон повеќе не се виде а во напад Мајами наликуваа на нешто..Џорџ Хил фрли две тројки кога беше сам (нормално поради Вејд каде во ротацијата пак му избега играчот), и плус тоа во нападот пробваше невозможни шутеви каде повеќе од пола ги промаши...

И сега како да не се смеам на постовите тука кога го направија Вејд најдобар:pos::pos:..али добро јас појма неам:pos:

Ти брат не знам шо пишиш искрено, не знам дали си сериозен или се заебаваш ама ова не ми доликува реално...Реј Ален чоекот ја шитна титулаза за Бостон во 2010 не знам шо не ти е јасно, над 500 битни шутој има изнапромашено и тоа онака скроз сам никој да не го чува и има продадено со неговите глупости..ај барем мене не ми кажвај јас пратам кошарка долго време не сум од вчера, тоа што не пишам тука е причината која погоре ти ја спомнав каде сите глупости трескат и неможи чоек да се доискажи..

За вчера не ја гледав, но секој ебан напад Индијана беше со играч повеќе поради Вејд (на вториот натпревар) и Ленс Стивенсон беше нон стоп сам, ти очигледно не примети но во 3/4 кога Кол го внесе на местото на Вејд Мајами живна и почнаа да играат кошарка, Ленс Стивенсон повеќе не се виде а во напад Мајами наликуваа на нешто..Џорџ Хил фрли две тројки кога беше сам (нормално поради Вејд каде во ротацијата пак му избега играчот), и плус тоа во нападот пробваше невозможни шутеви каде повеќе од пола ги промаши...

И сега како да не се смеам на постовите тука кога го направија Вејд најдобар:pos::pos:..али добро јас појма неам:pos:
Ок

Da ja shitna 2010 koga u vtora utakmica imase 9 Trojki..seems legit

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom