Толстој
екс Бомбастичен
Каде можам да ги симнам утакмиците од вчера?
Би требало на замунда да излезат торенти до вечер најкасно утре вечер. Излегуваа за поединечни натпревари гледав.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде можам да ги симнам утакмиците од вчера?
ТукаКаде можам да ги симнам утакмиците од вчера?
Ќе ме извините за офтопик, ама има ли некои лајв стримови каде што квалитетот на снимката е барем подобар од просечно, а уште подобро и HD? или јок?
Но никаде нема некој со квалитет барем приближно како од она League Pass што им е?rojadirecta.com за секоја утакмица имаат квалитетни стримови
Но никаде нема некој со квалитет барем приближно како од она League Pass што им е?
Но никаде нема некој со квалитет барем приближно како од она League Pass што им е?

Уште пола саат до утакмица, ГС ќе тепа и ќе ми се повлечеш после, пу пу не важи
Перо сине, шо не му ја учука една на тоа говедото Вест! Ау него и тој Стивенсон од Инди, да има како во казан би ги варел и како помија на свињи би ги фрлил ..
зашо бе Атланта да не иде даље..шо? против Антиќ си а?..или ги правдаш Индијана зашо имаат појаки играчи..да имаш право, вчера изгубија..Немав време денојве да ги пишем мојте прогнозе, али првата вечер искочи баш како што ги и мислев
4-3
Пејсерси се мачат со сите екипи кои имаат добри високи играчи кои знаат да излезат и да погодат мид рејнџ или 3, кога ќе излезе Хиберт од под обруч, не способен е, како и целата Индијана. Али има Инди подлабок тим ќе се мучи али ќе пројде, а и ќе добијат помош од судиите ако им треба ќе видите...![]()
4-0
Не може Ал Џеферсон све сам у напад, не против Хит, дефанзивно се добри али не доволно. Метла !!![]()
0-4
Тимов на Нетс е составен за плеј-оф и плеј-оф онли.. Торонто, неискуство, многу неискуство.. Метла !!![]()
4-1
Интересен тим е Вош, овде многу зависи Нене каква игра ќе пружи, али Чикаго си ја темпираше формата таман на крај на сезона, пре добра одбрана играат за тим како Визардс да им направи проблем, евентуално 4-2![]()
4-2
Предобар Сан Антонио, посебно на крај на сезона, Далас игра променливо, али и да игра добро нема да може појќе од 2 победе да им земе...![]()
4-1
Колку и да е незгоден Мемфис, Дурант и Вестбрук се решени годинава да идат до крај, Ибака игра се подобро и подобро, Батлер добро се уклопи, а од другата страна Марк не игра сезона каква што играше лани, нити одбрана...![]()
3-4
Едноставно, играта на ГС не им лежи на екипите на Док Риверс, кои играат чувај го рекетот одбрана... Немаат играч кој знае да игра одбрана на периметат освен Барнс.. Најголемото изненадување во првата рунда еве го овде... И со играч ко Блејк неможе никад да освојат нешто посериозно клиперси, па имале и 2 Крис пол-а !! Нека го трампаат за Лов дур е време![]()
2-4
Премногу го понижувате и деградирате Портланд, премногу.... Кој ќе му се бапне Батум на Харден нема бел ден да види, па уште прочитав некој пишал и Беверли ќе го изеде Лилард![]()
За понатамо за втора рунда ќе има дополнителни прогнозе....
Да се самоцитирам
Вест не, али тој Стивенсон колку го мрзим еј, би го тепал со црево, и би се смеел дур го тепам[/user][/user]
зашо бе Атланта да не иде даље..шо? против Антиќ си а?..или ги правдаш Индијана зашо имаат појаки играчи..да имаш право, вчера изгубија..

[DOUBLEPOST=1398005643][/DOUBLEPOST]