НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Можеби затоа што порано имало играчи од Словенија во НБА? Нестеровиќ на пример? Тибет знаеме зошто го знаат. Не најозбилно, немаат ама баш никаква допирна точка со Македонија, а и ние немаме нешто по што би не препознале, нешто свестко мислев, ко Србија што го има Ѓоковиќ.

Каков репост бре? :D

Двете слики беа постирани претходно.:icon_mrgr:

П.С.

Можда им се испуштило т.е направиле грешка.На место за МВП на бугарската репрезентација,најверојатно сакале да кажат МВП на бугарското првенство,бидејќи верувам дека Перо беше една година МВП.Сигурен сум бе.:P

Сепак, професионалци се и не смеат да грешат background на играч, погрешно го представуваат пред светот, ''MVP of the Bulgarian national Team?''-WTF пеер, нека отворат википедија да им ебам све.

Тоа да, него мене муабетот ми беше за тоа како не знаеле која е и каде се наоѓа Македонија. Инаку дека треба малце да прогуглаат пред да кажат нешто, си треба. :D

Хјустон-Портланд, колку ли кошеви ќе паднат, 250 maybe? :D

Тоа да, него мене муабетот ми беше за тоа како не знаеле која е и каде се наоѓа Македонија. Инаку дека треба малце да прогуглаат пред да кажат нешто, си треба. :D

Хјустон-Портланд, колку ли кошеви ќе паднат, 250 maybe? :D

Уште 190 :D

Да, тука си во право, само пред утакмица ако не знаеле добро за Антич требале да прогуглаат и ке знаеа која е и каде е Македонија :D

Сепак, професионалци се и не смеат да грешат background на играч, погрешно го представуваат пред светот, ''MVP of the Bulgarian national Team?''-WTF пеер, нека отворат википедија да им ебам све.

Па тоа е проблемот, само тоа отвориле, таму го пишува Антич дека е роден Скопје, Југославија. :D
Иначе у право си Стефан за тоа дека ги здоболе за Македонија, ама на нив никој не им ни бара да кажуваат нешто за државата, па ниту за Перо, ама ете да се прокурчат демек да кажат нешто и се бламираат. o_O

sp-antic.jpg

Кој е овај играјач?

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom