NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Какви овации доби Џет,од навивачите на далас(y).

Уште еден пораз на Лејкерс ноќеска.Очајно како и обично играат,со вакви испади не им е ни сигурен влезот во плејофот,а и да влезат со 4-0 ќе бидат тргнати одма.
Со глуп тренер не ја бива работата

КОШМАРИТЕ НА МАЈКИ !!!! :rolleyes:

2l9mgb6.jpg

tysr6.jpg

2hhj86d.jpg

:pos: :pos: :pos: :pos:

============================================================================

D'Antoni said the Basketball Gods o_O don't allow teams to win with such lack of full effort. Mad about 1 on 1 offense, lack of intensity on D :LOL:

D'Antoni: "We say 'championship' in the huddle. That's laughable. Championship? You got to be kidding me" (y) :X3:

An unhappy D’Antoni: “Somewhere somebody’s going to have to say “that’s enough,” and lets go play.” Can’t let up after taking big leads.

http://bleacherreport.com/articles/...-mini-rant-after-embarrassing-loss-to-wizards
===========================================================================

image.jpg

Ако игра вечерва Вучевич тешко им се пишува на Мајами, против нив има 27 поени и 26 скока просек оваа сезона :D, ептен ќе биде интересна утакмицата.Херис игра добро,Харклс има голем потенцијал тука е исто Нелсон,Николсон.Доколку тепаат мајами, ќе биде +-5 разлика.

Ако игра вечерва Вучевич тешко им се пишува на Мајами, против нив има 27 поени и 26 скока просек оваа сезона :D, ептен ќе биде интересна утакмицата.Херис игра добро,Харклс има голем потенцијал тука е исто Нелсон,Николсон.Доколку тепаат мајами, ќе биде +-5 разлика.
Брат, ти поише предвидувања за крај на серијава на Мајами имаше од предвидувањава за крај на светот. :icon_lol:

Не бе, таман работа, ако сакат и нека освојат 50 по ред, мене исто ми се фаќа, само да ја живнам темава ми беше :icon_lol:

Победи ќе забележат Мајами,Мемфис и Денвер вечер.
Поинтересни ќе бидат Лејкерс-Голден Стејт и Индиана-Атланта

Крена раце Д'Антони од Лејкерс, им се лути на играчите затоа што прокоцкале 18 поена предност, а една дефанзивна акција не знае да нацрта.

Ако добро заприметив на ФБ, Марк Гасол се повредил и ќе паузира одредено време. Не знам колку точно ме мрзи да ги отварам америчкиве блогови ако знае некој нека каже, али битно ќе биде лошо за Гризлис ако го нема во плеј офот.

Ја обновил повредата, изгледа скинал некои мускулни влакна во пределот на абдоменот, според докотор и тренерот моментално има статус indefenetly out и не се знае датумот на враќање.

Вучевич нема да игра против Мајами,така да над 30 разлика ќе бидат згазени Меџик :)

LetS GO HEAT :))
--- надополнето: 26 март 2013 во 17:50 ---
LetS GO HEAT :)):)
--- надополнето: 26 март 2013 во 17:50 ---
LetS GO HEAT :)):)

Се надевам де ќе ме демантираат Мајами, ама се си мислам дека серијава ќе им заврши вечер

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom