Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.720
- Поени од реакции
- 18.570
Тешко овде да видимо некој големи атракцие,очигледно победата им е приоритет,не е тоа што беше некоаш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаев дека некој ќе ме цитираПочна пред 3![]()

Тешко овде да видимо некој големи атракцие,очигледно победата им е приоритет,не е тоа што беше некоаш.

Spoelstra i sve e moguceАј бе нека го извадат гуштеров, ми шутира 3јки и бунари!
a i starter e,sta reci :dШто е за чудење бе?последниве године играат ваќе,си гледал порано?
Дај бе уживајте, очигледно имате преголеми очекувања.

Не знам стварно каква атракција очекуваш ти. Можеби секоја акција со забивање да се завршува?Што е за чудење бе?последниве године играат ваќе,си гледал порано?
Бош го емитира Телетовиќ![]()
Aj нареден пат на положување ќе оди.ЛеБрон и неговите идиотски забивања![]()

Не знам стварно каква атракција очекуваш ти. Можеби секоја акција со забивање да се завршува?
Па не баш,али ако си гледал порано некој ол стар,ќе знаеше,какви класици биле.Ова е да се релаксираат,ова е забава,а не да силуваат шутови,и некој да се повреди,како што беше случај со коби,лани.Фали Бајнам да шутира тројки
Не знам стварно каква атракција очекуваш ти. Можеби секоја акција со забивање да се завршува?
Толку знаеш,ја што очекувам.Очекува како од Space Jam да играат.