- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.008
- Поени од реакции
- 917
колку шо се разбираш во нба толку си и смешен........ИЧ!а во градинка не ве учат ли по нова програма англиски
лигленце , избриши си ги мрсулите и кажи им да ти ја сменат пелената
АЈ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
колку шо се разбираш во нба толку си и смешен........ИЧ!а во градинка не ве учат ли по нова програма англиски
лигленце , избриши си ги мрсулите и кажи им да ти ја сменат пелената
АЈ

колку шо се разбираш во нба толку си и смешен........ИЧ!
![]()

?i da si ebes i humorot tie od lakers koa bea sampioni![]()
Баба ми покојна да не ги измисли триаголниците на Фил, или и тие не се доволно во кошарката? Абе нема повеќе што да се прави муабет со тебе, од човек што чита само ESPN.com. и остали амерички сајтови нема што повеќе да барам, едно мислење немаш базирано на твоја основа, ти сам од себе да го дадеш, све ми вадиш некои бедни статистики, како тоа Хауард бил кловн, како тоа Коби е ваков, Леброн е онаков итн итн. Соочи се со фактот, небитен си со твоите копирани километражни постови од ЕСПН, не ја труј темава, кажи ако имаш некое конкретно мислење, поткрепено со факти или гони се од темава. Ај да те видам извади ми ги бројките против Фил Џелксон, преценетиот тренер.
, смени го аватарот бе)Се зависи од Ворлд Пис ако пак не му текне да стега лакти.Лејкерси ке тепат вечер ??

Еј него не беше ти модератор едно време?Ќе реагира некој модератор или ќе си седите така со скрстени раце? Ја отру темава дотичниов, смрди корне не се издржува веќе.
Бев ама веќе не сум, пошо нели сум фан на Лејкерс и сите мислеа дека со врски ми е даден модераторот бидејќи ние фановите на Лејкерс имаме посебни привилегии на форумов. Да бев модератор до сеа 100 пати ќе беше баниран овој.Еј него не беше ти модератор едно време?
Можеш да ги игнорираш неговите текстови нема што да се жалиш да се банува, некој може сака да прочита што има да напише тој членЌе реагира некој модератор или ќе си седите така со скрстени раце? Ја отру темава дотичниов, смрди корне не се издржува веќе.