Ф
Фил Ајви
Гостин
calmers : O
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Он ако ти текнува 2005 и со Лејкерс не влезе во плеј оф. .
!Добро де земи ја следната сезона ко репер, се мачеа цела сезона, и после од Феникс отпаднаа и мислам две години по ред од Феникс дека испаднаа. За разлика од тебе пријател, не се служам за секоја ебана информација со тој гугл и не постирам копирани текстови, а веруј за мојот Лејкерс од тебе знам 280 пати повеќе, а ти прај се до утре паметен ако сакаш. Лапсус ми беше ова нема везе, ругај се ти, исмевај се, прај што сакаш твое си е бидејќи очигледно сакаш да докажеш тука на сите дека си најпаметен, а немаш основни познавања на правописот.Може не му текнуе затоа што Phil Jackson не беше ни тренер на ЛА 2004-2005 кога ЛА не отидоа плејоф........ме разбираш!
Rudy Tomjanovich беше тренер таа сезона до средина , кога и мораше да се повлече ради здравјето и карциномот на бешиката !
абе Потопо, Потопо............а се кажуваш како некој си голем и горд фан на ЛА...............ееееееееее
ТОА Е !
Добро де земи ја следната сезона ко репер, се мачеа цела сезона, и после од Феникс отпаднаа и мислам две години по ред од Феникс дека испаднаа. За разлика од тебе пријател, не се служам за секоја ебана информација со тој гугл и не постирам копирани текстови, а веруј за мојот Лејкерс од тебе знам 280 пати повеќе, а ти прај се до утре паметен ако сакаш. Лапсус ми беше ова нема везе, ругај се ти, исмевај се, прај што сакаш твое си е бидејќи очигледно сакаш да докажеш тука на сите дека си најпаметен, а немаш основни познавања на правописот.
Убаво кажано... Види мене не ми пречи некој да ми кажува одредени работи поткрепени со статистика, ама он се кладам дека за 90% од работите врска нема, туку само ги копира од нет и така се прави дека “знае“ а всушност поима нема. Јас многу ретко отварам Википедија кога терам некоја дискусија, се трудам да зборам работи што ги знам лично, и нормално се дешава да погрешиш, јебига не сме роботи сите.edno e da navivas od srce i merak...drugo e da bides statisticki robot....ostaj go...nema ljubov ima kompleks
Прва победа на Лејкерс во новата 2013 година.Добро изненадување на Лејкерс![]()