NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Chalmers monster game! 10 3ki se izramni so rekordot na Shaw

Мечкиве ги заклааа и ги одраа.............џимиринки и бунди ги направија во Далас

Он ако ти текнува 2005 и со Лејкерс не влезе во плеј оф. .

Може не му текнуе затоа што Phil Jackson не беше ни тренер на ЛА 2004-2005 кога ЛА не отидоа плејоф........ме разбираш :свиркам: !

Rudy Tomjanovich беше тренер таа сезона до средина , кога и мораше да се повлече ради здравјето и карциномот на бешиката !

абе Потопо, Потопо............а се кажуваш како некој си голем и горд фан на ЛА...............ееееееееее

ТОА Е !

Може не му текнуе затоа што Phil Jackson не беше ни тренер на ЛА 2004-2005 кога ЛА не отидоа плејоф........ме разбираш :свиркам: !

Rudy Tomjanovich беше тренер таа сезона до средина , кога и мораше да се повлече ради здравјето и карциномот на бешиката !

абе Потопо, Потопо............а се кажуваш како некој си голем и горд фан на ЛА...............ееееееееее

ТОА Е !
Добро де земи ја следната сезона ко репер, се мачеа цела сезона, и после од Феникс отпаднаа и мислам две години по ред од Феникс дека испаднаа. За разлика од тебе пријател, не се служам за секоја ебана информација со тој гугл и не постирам копирани текстови, а веруј за мојот Лејкерс од тебе знам 280 пати повеќе, а ти прај се до утре паметен ако сакаш. Лапсус ми беше ова нема везе, ругај се ти, исмевај се, прај што сакаш твое си е бидејќи очигледно сакаш да докажеш тука на сите дека си најпаметен, а немаш основни познавања на правописот.

Добро де земи ја следната сезона ко репер, се мачеа цела сезона, и после од Феникс отпаднаа и мислам две години по ред од Феникс дека испаднаа. За разлика од тебе пријател, не се служам за секоја ебана информација со тој гугл и не постирам копирани текстови, а веруј за мојот Лејкерс од тебе знам 280 пати повеќе, а ти прај се до утре паметен ако сакаш. Лапсус ми беше ова нема везе, ругај се ти, исмевај се, прај што сакаш твое си е бидејќи очигледно сакаш да докажеш тука на сите дека си најпаметен, а немаш основни познавања на правописот.

edno e da navivas od srce i merak...drugo e da bides statisticki robot....ostaj go...nema ljubov ima kompleks

изгледа ќе има контра понуда од анонимен купувач за тимот да остане во сакраменто, останува да видиме што ќе се случи.

edno e da navivas od srce i merak...drugo e da bides statisticki robot....ostaj go...nema ljubov ima kompleks
Убаво кажано... Види мене не ми пречи некој да ми кажува одредени работи поткрепени со статистика, ама он се кладам дека за 90% од работите врска нема, туку само ги копира од нет и така се прави дека “знае“ а всушност поима нема. Јас многу ретко отварам Википедија кога терам некоја дискусија, се трудам да зборам работи што ги знам лично, и нормално се дешава да погрешиш, јебига не сме роботи сите.

Леле каков натпревар изиграа синоќа Сан Антанио. Колективна игра каква доликува за тим кој е претендент за шампионска титула. На неколку наврати Минесота се враќаа во игра но сепак голем дел од нападите не знаеа што да прават со топката. Џинобили со неговите типични влезови едноставно ги демолизираше волците во прво полувреме. За несреќа се повреди. Некој со информација околу повредата?

Добро изненадување на Лејкерс(y)

Полека се враќа Д-Роуз? Фан сум на Лејкерс и Коби, но едвај чекам да го видам на терените бекот на Булс. Едноставно го прави баскетот максимално возбудлив.

734099_569548229740372_1495659031_n.jpg

:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom