Ф
Фил Ајви
Гостин
Javale strikes once again![]()
i onie banani kako gi lupa... kako odbojka da igra

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Javale strikes once again![]()

На Лејкерс очајно му треба плејмејкер, т.е. Неш. Духон не е first team материјал, како замена е добар но за стартер и предводник на екипата никако. Вчера Вестбрук како мало дете го проаѓаше, дури жал ми паѓаше на одредени моменти. Исто така треба да се реши ситуацијата со Гасол, дали ќе остане или ќе си замине, и ако си замине која ќе биде неговата замена, и тоа е многу битно. Се на се воопшто не сум изненаден од поразот вчера, ОКС беа во налет и имаа 6 победи во серија, згора на тоа на домашен терен играа. Сакам да се склопи тимов, да се вратат Неш и Гасол па подоцна да се изјаснам за можностите на овој Лејкерс, бидејќи вака не може човек да изнесе заклучок, апла се десеткувани.
И како што прочитав на нетов, можни се трејдови со Торонто, Минесота, Атланта. Ако не дај Боже го донесат Барњани во Лејкерс, го фаќам првиот авион за Лос Анџелес и ќе му ебам се живо и диво на Џери Бас. Од Барњани поглуп играч не постои на светов. А пак трејдот со Минесота и те како ми се допаѓа, се спомнува Лав за Гасол плус уште некој играч беше не ми текнува али не е ни битно, битен е Кевин Лав. Само мое мислење е дека тој трејд нема да се случи бидејќи Д’Антони форсира ран енд ган кошарка а такви четвроки во лигата се Џош Смит, Амари Стадемаер, па тука би го ставил и Барњани само што мене страшно ме нервира.

..
На здравје нека му е на Бруклин..Џенингс и Елис ги уништија..и Даниелс се разиграл да си еби веко..
одиме на плеј оф![]()

Сто посто ова нема да го повтори уше еднаш да му даат да проба.Nema veze so NBA, ama glejte go fejlov od slobodno, vakov bunar ja neam videno
печатна де