NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На Лејкерс очајно му треба плејмејкер, т.е. Неш. Духон не е first team материјал, како замена е добар но за стартер и предводник на екипата никако. Вчера Вестбрук како мало дете го проаѓаше, дури жал ми паѓаше на одредени моменти. Исто така треба да се реши ситуацијата со Гасол, дали ќе остане или ќе си замине, и ако си замине која ќе биде неговата замена, и тоа е многу битно. Се на се воопшто не сум изненаден од поразот вчера, ОКС беа во налет и имаа 6 победи во серија, згора на тоа на домашен терен играа. Сакам да се склопи тимов, да се вратат Неш и Гасол па подоцна да се изјаснам за можностите на овој Лејкерс, бидејќи вака не може човек да изнесе заклучок, апла се десеткувани.
И како што прочитав на нетов, можни се трејдови со Торонто, Минесота, Атланта. Ако не дај Боже го донесат Барњани во Лејкерс, го фаќам првиот авион за Лос Анџелес и ќе му ебам се живо и диво на Џери Бас. Од Барњани поглуп играч не постои на светов. А пак трејдот со Минесота и те како ми се допаѓа, се спомнува Лав за Гасол плус уште некој играч беше не ми текнува али не е ни битно, битен е Кевин Лав. Само мое мислење е дека тој трејд нема да се случи бидејќи Д’Антони форсира ран енд ган кошарка а такви четвроки во лигата се Џош Смит, Амари Стадемаер, па тука би го ставил и Барњани само што мене страшно ме нервира.

eee Love u lakers koa Nba ke bide ko premier liga....

Шпекулации се де...
Инаку не знам дали спомнал некој на темава, али пред 2-3 недели почина ќерка му на Кевин Мекхелј, поранешниот играч на Бостон а воедно и легенда на овој тим. На 23 годишна возраст починала, мислам дека од рак беше. :(

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|
Боледувала од лупус, нешто како рак на кожата, не знам, у секој случај жално :(
Булс ги победиле Никс со 93-85, Белинели и Денг со по 22 поени кај булс и Фелтон со 27 поени кај Никс.Серијата на Никс од 5 победи по ред е прекината а булс конечно зврзуваат 3 победи по ред. :)

види го ти роки скрос заборајв дека во булси играл... добива минутажа или слабо?

На здравје нека му е на Бруклин..Џенингс и Елис ги уништија..и Даниелс се разиграл да си еби веко:D..

одиме на плеј оф:свиркам:

На здравје нека му е на Бруклин..Џенингс и Елис ги уништија..и Даниелс се разиграл да си еби веко:D..

одиме на плеј оф:свиркам:

milka.gif

:pos:

odlicni se lakers...pak trenerot e kriv a i gasol da ne go zaboravime...big boy pants

Nema veze so NBA, ama glejte go fejlov od slobodno, vakov bunar ja neam videno

отказ за мајк браун !
уствари чекај, па отпуштија го него :pos: печатна де

POINTS PER GAME IN THE 4TH QUARTER:

1. San Antonio 27.9
2. LA Clippers 26.2
3. Golden State 25.6
4. LA Lakers 25.3
5. Oklahoma City 25.0

...

26. Atlanta 22.2
27. Milwaukee 22.2