NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Стерлинг да отпушти тренер?
Уште па во прва година од повеќегодишен договор??

Дел Негро го земаа првенствено затоа што беше најевтина опција. Освен ако Клипси немаат таква клаузула во договорот, не гледам како историски најскржавиот газда во НБА би се помирил со плаќање пенали.
Единствен начин што можам да го замислам е ако Крис Пол запне да го сменат, за да потпише нов договор со нив... ако е воопшто решен да остане таму.
Aааа ништо тогаш од мојата теза, не знаев дека потпишал нов договор. Единствено може да си замине ако го бојкотираат играчите, а не е исклучена и таа опција со оглед на тоа дека е еден од послабите тренери во НБА. На Пол и Грифин им треба асален тренер, пример со Аделман овој тим на Клиперс би бил еден од најсериозните кандидати за финалето на Западот.
Батали ова сеа глеав на Спорт Клуб ќе го даваат Лејкерс следниот петок со ОКС, од 03:30, фак јеа, конечно упм. Утре ќе иде Мајами-Бруклин од 1:30.

Блазе си ви со волјата да ги гледате утакмициве во живо, посебно западните. Сега ми е подобра шема игнорирање сајтови и форуми на НБА тематика и гледање снимка следниот ден. Барем на ХД и на голем телевизор и на раат.

Абе го чекам новиот компјутер да ми го донесат деновиве, нарачан ми е веќе, на овој не можам да гледам стримови ептен ми сецка. Немам јас проблем со легнување, станување, само ми треба добар компјутер. :)
А снимки гледам и јас само кога ги снимам натпреварите на МАКС ТВ или ако ги симнам од нет за да анализирам акции и тактики, иначе вака да седам од мерак да гледам снимка за да видам што направил мојот тим не ми е интересно, додека да ја пуштам снимката 100 души ќе ми кажат како завршила. :)

The NBA has fined the San Antonio Spurs $250,000 for resting their star players last night versus the Heat.
Која лакрдија стана лигата. Па кој курац ве интересира кои играчи играле. Ако смета Попович дека некои играчи не треба да настапат, тогаш сигурно има причина. Тоа што играа 6 утакмици во 8 дена е сосема небитно. Ебати кретените. Посебно овој Штерн, нека се тера во курац.

Срамота е бе, срамота. И со тој тим ќе ги победеше бе, па уште ги казнуваат. Мамицата нивна.

Ццц какво кретенче е овој Штернов тоа е чудесија. А ако тепаа Спарси тогаш што праевме? Ќе ги наградеше? Ебате мисирот, право на тренерот е кого ќе пушти да игра, од кај знае како стојат работите, може играчите сами побарале одмор, не се машини... Знам дека сеа некој ќе се избаци и ќе рече дека луѓето идат на утакмици за да ги гледаат Ману, Паркер, Данкан бла бла ама тоа не е никаков изговор. Право на тренерот е кого ќе пушти да игра и никој не смее да му се меша во работата.

Ќе си знае за друг пат Попович, па ќе ги пријави како „повредени“. Треба да му биде јасно кои кретени ја водат НБА. Мислам дека убаво изјави пред почетокот: „вие правете си ваш распоред, јас ќе си правам мој“. Ама очигледно на некој не му одговарало тоа.

Paul Pierce, Twister professional. :pos:
23926_10151271212803537_128706457_n.jpg

Што се десило вчера со Мајами? Гледав прво полувреме супер беа овие Бруклин, сабајле гледам изгубиле 13 разлика... Бајаги се разљутиле вејд и џејмс а? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom