NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Како бе само одбрана и скок, минатата година заврши со најдобар процент од поле, што значи не троши многу топки а просек имаше 15 поени. Процент од поле му беше над 60% а на терен проаѓаше по 30 мин, што воопшто не е лошо. А и за центар изведува слободни со над 75%
ако си ги видел неговите “високо процентни“ шутеви ќе ти стане јасно, дечкото знае само да закуца .. А над 75 % не е некој неверојатен шут за слободни.. Кевин Лов дава 3ки а овој немам видено да даде..

ако си ги видел неговите “високо процентни“ шутеви ќе ти стане јасно, дечкото знае само да закуца .. А над 75 % не е некој неверојатен шут за слободни.. Кевин Лов дава 3ки а овој немам видено да даде..
Ај неам намера да се објаснувам само уште ова. Шекил што правеше во негово време? Тројки даваше? Се знае што му е работата на центарот а со оглед на тоа дека не троши многу топки и изведува одлично слободни е само плус за еден центар.

Ај неам намера да се објаснувам само уште ова. Шекил што правеше во негово време? Тројки даваше? Се знае што му е работата на центарот а со оглед на тоа дека не троши многу топки и изведува одлично слободни е само плус за еден центар.
погоре рече дека бил во стил на кевин лов.. Преиспитај си ги изјавите пред да ми даваш вакви глупи аргументи, не зезај али кевин лов со неговиот шут е светлосни години пред нене во тој аспект.. Али затоа нене подобро куца.

погоре рече дека бил во стил на кевин лов.. Преиспитај си ги изјавите пред да ми даваш вакви глупи аргументи, не зезај али кевин лов со неговиот шут е светлосни години пред нене во тој аспект.. Али затоа нене подобро куца.
Ај изглеа треба да ти се нацрта, пошо ништо не ти е јасно. Прочитај го уште еднаш постот за Лов. Пишуав дека е добар играч ама не е атрактивен, нешто како Лов. Ја разбираш сега сличноста? Или пак не ти е јасно? Не пишав дека стилот на игра им е ист, туку дека и двајцата не се играчи во стилот на Џејмс, Роуз, Елис кои прават атрактивни потези.
И се глеа дека баш немаш некои познавања од баскет затоа што нема врска кој подобро куца или не. За центар е битно да скока и да има добар процент од поле и слободни. Не му треба него шут како Лов или незнам што. Со тој процент од поле Нене е меѓу подобрите центри во лигата. Нема врска дали 99% од поените му се куцање или шут за 3. Битно е да не ги ебе топките у празно. Според мене една мана му е што не е доволно агресивен и што знае да се изгуби добри 50% од утакмицата.

tumblr_lxcph7f13u1qi0ij1o1_500.jpg

--- надополнето: 8 јануари 2012 во 20:11 ---
Гледа некој Вашингтон - Минесота?

Рубио 9/5/8 за 13 минути има :cuc:

Хеј dudes,нов сум овде јас :D така да,некој дан знае да ме упати каде можам да гледам НБА натпревариве на нет , освен на странава шо е официјална од НБА, зашо као шо знам до утре трае тоа гратис периодот :(

ајде да удриме кладба дали визардс ќе го бутнат рекордот од лани на кавалирс за најмногу изгубени натпревари во низа :pos:

Абе Орландо ме сјеба за 1 поен, го имав со хендикеп на полувреме.
--- надополнето: 9 јануари 2012 во 01:42 ---
Харден злато играч.

Харден злато играч.

Баш за то дојдов да пишам на темава. Играчиште и пол, многу појќе вредит од Westbrook. Му предвидвам блескава кариера, само да не се сјебит со повреди и слично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom