ако си ги видел неговите “високо процентни“ шутеви ќе ти стане јасно, дечкото знае само да закуца .. А над 75 % не е некој неверојатен шут за слободни.. Кевин Лов дава 3ки а овој немам видено да даде..Како бе само одбрана и скок, минатата година заврши со најдобар процент од поле, што значи не троши многу топки а просек имаше 15 поени. Процент од поле му беше над 60% а на терен проаѓаше по 30 мин, што воопшто не е лошо. А и за центар изведува слободни со над 75%
Ај неам намера да се објаснувам само уште ова. Шекил што правеше во негово време? Тројки даваше? Се знае што му е работата на центарот а со оглед на тоа дека не троши многу топки и изведува одлично слободни е само плус за еден центар.ако си ги видел неговите “високо процентни“ шутеви ќе ти стане јасно, дечкото знае само да закуца .. А над 75 % не е некој неверојатен шут за слободни.. Кевин Лов дава 3ки а овој немам видено да даде..
погоре рече дека бил во стил на кевин лов.. Преиспитај си ги изјавите пред да ми даваш вакви глупи аргументи, не зезај али кевин лов со неговиот шут е светлосни години пред нене во тој аспект.. Али затоа нене подобро куца.Ај неам намера да се објаснувам само уште ова. Шекил што правеше во негово време? Тројки даваше? Се знае што му е работата на центарот а со оглед на тоа дека не троши многу топки и изведува одлично слободни е само плус за еден центар.
Ај изглеа треба да ти се нацрта, пошо ништо не ти е јасно. Прочитај го уште еднаш постот за Лов. Пишуав дека е добар играч ама не е атрактивен, нешто како Лов. Ја разбираш сега сличноста? Или пак не ти е јасно? Не пишав дека стилот на игра им е ист, туку дека и двајцата не се играчи во стилот на Џејмс, Роуз, Елис кои прават атрактивни потези.погоре рече дека бил во стил на кевин лов.. Преиспитај си ги изјавите пред да ми даваш вакви глупи аргументи, не зезај али кевин лов со неговиот шут е светлосни години пред нене во тој аспект.. Али затоа нене подобро куца.
http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&discipline=basketballХеј dudes,нов сум овде јастака да,некој дан знае да ме упати каде можам да гледам НБА натпревариве на нет , освен на странава шо е официјална од НБА, зашо као шо знам до утре трае тоа гратис периодот
![]()
Тооо ќе фрчат поени на фантази, Love I love uПобеда на Минесота од 93-72
Лов - 20п / 16ск
Баш за то дојдов да пишам на темава. Играчиште и пол, многу појќе вредит од Westbrook. Му предвидвам блескава кариера, само да не се сјебит со повреди и слично.Харден злато играч.