NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Колку и да бидиш фантастичен во офанзива, ако одбраната ти е дупка џабе е се.

16 асистенции Роуз, ова само против Клиперси можи да се случи.
И незнам кој кур му е на Пол премногу пасивен е.

Се разбира. :)

Алкохол секогаш има, за вечер се лади Џек Дениелс бурбон а женското друштво ќе го обезбеди девојка ми на која веднаш по баскетот и должам гледање на 2 „женски„ филмови... ;)

Колку и да бидиш фантастичен во офанзива, ако одбраната ти е дупка џабе е се.

16 асистенции Роуз, ова само против Клиперси можи да се случи.
И незнам кој кур му е на Пол премногу пасивен е.

Не му се свиЖда бојата на дресот изглеа :icon_lol:

Среќна нова и што повеќе баскетболџиска година... :)

Момци, абе има ли некој проблем како мојот, некои утакмици ми дава само АУДИО, на лига пасот, па кој К, Бостон сакам да глеам, Мајами 20 разлика уште прва четвртина :). Исто ми дава и за Мемфис-Чикаго. Ени хелп?

Ајде Орландо можете вие да ги тепате Торонто...Глен Дејвис стока му ебам дебелото 3ки земал шутира.

Момци, абе има ли некој проблем како мојот, некои утакмици ми дава само АУДИО, на лига пасот, па кој К, Бостон сакам да глеам, Мајами 20 разлика уште прва четвртина :). Исто ми дава и за Мемфис-Чикаго. Ени хелп?
Нема проблем. Бостон ја отвора, а мемфис-чикаго не е почната

Не ти ваља конекцијата.

Не е до конекцијата бе :), сега разговарав со другар у МКД се си е ОК, има некои рестрикции пошто имаат договори со AT&T, Comcast итн, па не ми ги дава сите утакмици. Лани кога гледав у МКД си беше исто како шо гледате и вие сега уствари, а кај мене и дизајнот на страната е сосема различен. Цел свет гледа сега фор фри, јас у Чикаго со рестрикции :). Aj стрим ќе си пуштам и така ги згазија веќе Визардс.

Мајами 30коша разлика на полувреме.. Газат.. Не е интересно :) Идам да глеам минесота поубава утакмика ќе биде :)

Минесота - Далас треба да биде јака утакмица. Штета што ќе се поклопуваат со Лејкерс па нема да можам да ја догледам.

Шубо си играт Минесота да ти е ќеф да ги гледаш. Штета шо немат победено уште.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom