NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Баш ради ова горе Westbrook никад нема да го има главниот збор. Што побрзо се помири со тој факт и престане да форсира шутеви ќе биде боље и за него и за тимот. KD35!!!

Вечер очекувам Сан Антионио да ги претепа рокетси на нивниот терен..Чикаго повторно да се килај против Сакраменто..и Њу Јорк како брз воз да поминат низ Стејплс центарот!
Само зеленото го погоди, еве зошто се богатат кладилниците! :D

Само зеленото го погоди, еве зошто се богатат кладилниците! :D

Катасторфа..ама па затоа јас си ја изиграв Ла Лејкерс-Њу Јорк - коша и си фатив 1.90 коефициент сингл:D

Вечер очекувам Сан Антионио да ги претепа рокетси на нивниот терен..Чикаго повторно да се килај против Сакраменто..и Њу Јорк како брз воз да поминат низ Стејплс центарот!

За малце :icon_lol:

Со здравје да си го носиш аватарчето, и биди поредовен на темава да ти го пофаља свите овде :)

Извинете,ама може ли некој од вас да ми ги напише сите трејдови шо се случија за време на локаутот?

леле дур сеа гледам Перкинс колку ослабнал :eek:
абе шо е оваа работа, Бузер ослабнал, Перкинс ослабнал. и двајцата ми личат на зомби сега :cautious:

леле дур сеа гледам Перкинс колку ослабнал :eek:
абе шо е оваа работа, Бузер ослабнал, Перкинс ослабнал. и двајцата ми личат на зомби сега :cautious:
И Зак Рендолф е на листава

Дурант (y) никогаш не би зажалил да гледам утакмица со него!

Со здравје да си го носиш аватарчето :)
37693.jpg

Хаха... мухахаххххааа !
Прајслес!! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom