Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 30.454
- Поени од реакции
- 40.978
Еве и ја се приклучувам, да биде понудата уште попривлечна!Кладба по аватар недела дена ??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве и ја се приклучувам, да биде понудата уште попривлечна!Кладба по аватар недела дена ??

Нека остават англиски коментар, боље и за нас и за нив! (не дека ќе гледам од кај нив у секој случај)
Инаку гледајќи ги Нетси и Меџик, Нетси не оставаат место за сомнеж во врска со тоа кој е наслаб тим сезонава... Се заебал Двајт ако мисли дека ќе направи нешто таму, барем 4-5 години ќе им треба да изградат тим.

http://mumbojumbo-291211.blogspot.com/p/channel-2.htmlНекој линкчиња за Оклахома и после за ЛА ..
И од МЗТ можеш да направиш шампион на НБА ако успееш да ги донесеш Двајт Хауард, Вестбрук, Џеј Ар Смит, Kirilenko и тн.Дерон и Двајт се 2 ол стар играчи, уште еден да соберат ( еве Вестбрук рецимо) или 2-3 солидни као Кириленко, Џеј Ар Смит и тн.

Се изгуби и кај мене.Само кај мене на лиг пасот на ОКС ДАЛ го нема скорбордот ??