Johnny Tran
You OK, Freckles?
- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 1.943
- Поени од реакции
- 1.363
Хаслем колку смешно ми изгледа оти се шишал 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Бостон едвај тепаа на Торонто, после водство од 14/15 поени дозволија си да им се доближат и на клучни моменти да водат Рапторси.
not good, not good
--- надополнето: 18 декември 2011 во 23:10 ---
Берон Дејвис најверојатно ќе потпише за Никси
мале мале, овие си направија шампионски тим
Плус што играа без Пирс , и без избришаниот за сезонава Грин .1. ах бе друже , така викаш дека не си гледал
2. бостон си играа мајтап , додека беа на терен со првиот тим . Гарнет Реј , Рондо и Џермејн со пола сила им избегаа 10тина поени на Торонто
3. оваа утакмица е што се вика пријателска , пред почетокот на сезоната. И последната четвртина Торонто се осилија со прва постава, се понашаа како да играат финале, а Риверс ги пушти сите рукија и нови играчи во тимот на Бостон ( што би дошло 3та постава ) и со тие играчи ја изигра скоро цела последна четвртина .
4. од еден претсезонски меч ти заклучи дека нема да ги биде сезонаваПлус што играа без Пирс , и без избришаниот за сезонава Грин .
не ги земајте многу при срце натпреварите од претсезоната , чисти тренинзи се мечевите , колку-толку да се извежбаат тактики за регулараната сезона која почнува на 25ти .
абе тамн работа знам дека е прва утакмица, али не ми се свиѓа шо при доста добра разлика од 15 поена, дозволат си да ги стигнат. лани премногу често се дешаваше ова на крајот од сезоната, затоа се плашам немој пак истата песна и оваа година

Навивам за Денвер, Мело ми е омилен играч, според мене најдобар скок шут има. Кога отиде за Никси со Генералот дел од моите симпатии отидоа и кај овој тим. Слободно можам да кажам дека после Денвер, Никси ми се втор тим.годинава ќе газимеи да видиме сеа колку луѓе ќе почнат за Никси да навиваат
![]()
Да ви го претставам МВПто за 2011-2012