NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Џеф Грин ќе ја пропушти цела сезона, колку лоша ситуација за зелените. Клупата им е речиси мизерна сеа. Да ми каже некој дали имаат простор да го земат Хамфрис или Лендри ?
Зошто?

Операција ама не ми текнува на што, вчера прочитав негде на ФБ.

to repair an aortic aneurysm

Нешто со срцето колку што рабзрав, не било многу страшно, но морало на време да се интервенира !

Бостон едвај тепаа на Торонто, после водство од 14/15 поени дозволија си да им се доближат и на клучни моменти да водат Рапторси.
not good, not good :(
--- надополнето: 18 декември 2011 во 23:10 ---
Берон Дејвис најверојатно ќе потпише за Никси :eek:
мале мале, овие си направија шампионски тим

Никси годиава главни фаворити за титула со Мајами

Вечер у 01:30 играат фаворитите за титула... :свиркам:

Бостон едвај тепаа на Торонто...
Претсезона... што очекуваш, да се претгрнат од играње? :)

Ајде ајде, не ја губете вербата... и покрај сите неверници овде јас сеуште се надевем на уште едно ЛА-Бостон финале, не бива да остане вака 1:1 скорот на оваа генерација.

се молам за финале на гарнет и башка стварно не зезај во претсезона се игра со 2ра петорка и допрва треба да се прават петорките а башка ако земеш во предвид дека помалце од 10 дена се тренира со тимот јасно ќе ти стане, допрва треба да се гледа :)

абе тамн работа знам дека е прва утакмица, али не ми се свиѓа шо при доста добра разлика од 15 поена, дозволат си да ги стигнат. лани премногу често се дешаваше ова на крајот од сезоната, затоа се плашам немој пак истата песна и оваа година

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom