NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Да да да надевај се :icon_lol:

Ај прво плеј оф нека средат па после силење ... Да се има таква среќа да ни се падне Клиперс во плеј оф...
Не му оди на Клиперси со Сан Антонио, и лани така беше и ова година е. Ако се сретнат во плејоф единствено шо можи да ги спаси е Крис Пол да изигра агресивно, онака како шо знај.
--- надополнето: 29 декември 2011 во 16:31 ---
Вестбрук вчера шут од поле 0-13:pos:
Среќа, Дурантула е најдобар шутер во НБА.
Oklahoma City stars Kevin Durant and Russell Westbrook were involved in an altercation on the bench during a second-quarter timeout in Wednesday night's 98-95 win over the Memphis Grizzlies.
Westbrook's frustrations appeared to have started with about 3:30 left in the quarter when Thabo Sefoloshapassed up a wide-open three, prompting Westbrook to yell at the guard, "Shoot the [expletive] ball," The Oklahoman reported.
Sefolosha and other Thunder players attempted to settle Westbrook down but he was still angry during a timeout one minute later.
Durant then tried to calm his fellow All-Star, but Westbrook reportedly took exception to the way the forward delivered the message and the two began shouting at each other before being separated.
As the pair returned to the court, Durant patted Westbrook on the head and there was no further incident.
Westbrook, however, went on to produce arguably the worst performance of his career, scoring just four points and shooting 0-13 from the field.

Се закарале и му паднала самодовербата, нема да ме зачуди ако го трејднат.

Не му оди на Клиперси со Сан Антонио, и лани така беше и ова година е. Ако се сретнат во плејоф единствено шо можи да ги спаси е Крис Пол да изигра агресивно, онака како шо знај.
Сакаш да кажеш дека не му оди на Вини ДелНегро против Грег Попович? :)
Се закарале и му паднала самодовербата, нема да ме зачуди ако го трејднат.
ЛА со задоволство можат да удоволат на ова барање, Стив Блејк + Лук Валтон + Карактер + 2-3 пика у пика у втора рунда (или еден у прва)
Тејк ит ор лив ит! ;)

Како почна сеа НБА турбо се игра,многу добра игра од страна на оклахома !!! мајами се сРАЊЕ исто така и чикаго...

Сакаш да кажеш дека не му оди на Вини ДелНегро против Грег Попович? :)

ЛА со задоволство можат да удоволат на ова барање, Стив Блејк + Лук Валтон + Карактер + 2-3 пика у пика у втора рунда (или еден у прва)
Тејк ит ор лив ит! ;)
Па добро не е само до тренерот, еве Мајами имат млад и неискусен тренер, и пак се добри. Џинобили е клучот на Спарси.

То ти е типичен трејд за Лејкерси, ама Оклахома не се Мемфис така лесно да ги заебиш. Вестбрук/Перкинс за Блејк/Бајнам би бил добар трејд за двете екипи.
--- надополнето: 29 декември 2011 во 17:31 ---
Како почна сеа НБА турбо се игра,многу добра игра од страна на оклахома !!! мајами се сРАЊЕ исто така и чикаго...
По шо заклучи жити се дека Мајами се срање? Шо сакаш секоја утакмица со плус 20 да победват?

Толку разбира па пишува дека Мајами се срање. А кој не се срање????

Па добро не е само до тренерот, еве Мајами имат млад и неискусен тренер, и пак се добри. Џинобили е клучот на Спарси.
Тренерот е исклучително важен. А ДелНегро го менувам за Сполестра во секое време, лош пример... :)

Вестбрук/Перкинс за Блејк/Бајнам би бил добар трејд за двете екипи.
Ова е и полош трејд за ЛА одколку што беше мојот предлог за ОК.

мајами се сРАЊЕ

lebron1x-large45678908.jpg

Имам некои проблеми со НБА ТВ, досадно ми е па еве неколку шеги за вас...

- Која е разликата помеѓу Леброн и планетата Сатурн?

Сатурн има прстени. :D

eве уште еден:

- Леброн пробал да ја фрли топката во публика во 4тата четвртина и промашил. :)

ех да ми е денар за секој пат кога ги читам/слушам шегите одново и одново... но како е да е ЛеБрон и самиот рече дека одпрво бил бесен поради нив т.е. после поразот во финалето, летово му биле смешни а сега се материјал за мотивација за да ви ги затне муцките на сите :icon_mrgr:

Го гледав Норис Кол, руки плејот на Мајами против Бостон.. и малиот кине. Има guts за влезови, и за мирен шут во клучни моменти.

Чак Норис Кол... кога и да е ќе игра прва наместо Чалмерс само уште малку да се додокаже

Имам некои проблеми со НБА ТВ, досадно ми е па еве неколку шеги за вас...

- Која е разликата помеѓу Леброн и планетата Сатурн?

Сатурн има прстени. :D

eве уште еден:

- Леброн пробал да ја фрли топката во публика во 4тата четвртина и промашил. :)

Го гледав Норис Кол, руки плејот на Мајами против Бостон.. и малиот кине. Има guts за влезови, и за мирен шут во клучни моменти.

ех да ми е денар за секој пат кога ги читам/слушам шегите одново и одново... но како е да е ЛеБрон и самиот рече дека одпрво бил бесен поради нив т.е. после поразот во финалето, летово му биле смешни а сега се материјал за мотивација за да ви ги затне муцките на сите :icon_mrgr:
Да, ама до тогаш секако ќе му се смееме а мора да признаеш дека шегите се навистина смешни! :)

Момакот свечано и надмено вети, не еден, не два, не три, не четири, не пет, не шест, не седум.... туку барем ОСУМ ШАМПИОНАТИ! :D

ноќеска нема да има пренос на некоја утакмица на спортклуб....или па ќе има o_O

Jака му душа на србинот што ќе го коментира тоа, гарант компанија ќе прават за тоа кој ќе остане вечерта у студио за да коментира.

Нека остават англиски коментар, боље и за нас и за нив! (не дека ќе гледам од кај нив у секој случај)

Инаку гледајќи ги Нетси и Меџик, Нетси не оставаат место за сомнеж во врска со тоа кој е наслаб тим сезонава... Се заебал Двајт ако мисли дека ќе направи нешто таму, барем 4-5 години ќе им треба да изградат тим.

Jака му душа на србинот што ќе го коментира тоа, гарант компанија ќе прават за тоа кој ќе остане вечерта у студио за да коментира.

За која утакмица збориш ??

Вечер очекувам Сан Антионио да ги претепа рокетси на нивниот терен..Чикаго повторно да се килај против Сакраменто..и Њу Јорк како брз воз да поминат низ Стејплс центарот!

Кладба по аватар недела дена ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom