NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
На Спортклуб коментаториве се пресмеаа на World Peace. Е*ате ненормалниот Metta World Peace :)

слаб овој ЛеКвин, нема прстен и готово нема никогаш ни да освои

Лејкерси и не изгледаат така лошо со оглед на смената на тренерот и новите момци.

Ибанкс ми се допаѓа многу, засега изгледа дека шутот му оди а во одбрана се труди. МекРобертс и Марфи исто не изгледаат лошо, далеку од разновидноста на играта на Одом... ама еве МекРобертс според ова што го гледам игра многу подобра одбрана од Одом.

Интересно, интересна утакмица.

Коби многу повеќе слобода без Фил ќе има, ќе го форсира шутот поќе, нема да ме чуди ако има во просек 27-30 поени ова сезона

и шо е ова работа, рондо и роуз преку ноќ шутери станаја :eek:

Коби многу повеќе слобода без Фил ќе има, ќе го форсира шутот поќе, нема да ме чуди ако има во просек 27-30 поени ова сезона

и шо е ова работа, рондо и роуз преку ноќ шутери станаја :eek:
Трипаш нешто за Роуз изгледа а ?

Од каде преку ноќ, Роуз уште од предходната сезона го дигна просекот од 22 на 33+% и тоа со значително зголемен број на обиди.

За Рондо се читаше летово дека работел на шутот, а богами и се гледа... ќе видиме понатаму деновиве.

Од каде преку ноќ, Роуз уште од предходната сезона го дигна просекот од 22 на 33+% и тоа со значително зголемен број на обиди.

За Рондо се читаше летово дека работел на шутот, а богами и се гледа... ќе видиме понатаму деновиве.
сепак за бек е лош процент, ама не се сомневам во Роуз

Ухааа... добар стреч за Лејкерси! :)
Овој Гауделок изгледа е заебан шутер.
сепак за бек е лош процент, ама не се сомневам во Роуз
Извини но 33+% воопшто не е лош процент за шут на тројка.

Грифин реално ако земеме како клучен играч роуз кој мора некогаш и да исфорсира 33%+ не е лоша теализација, баш на СК дадоа една табела колку му е напреднат шутот, иначе предтоа му беше како на рондо сезона..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom