NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Одом одлично ќе легне во тимов, Коби го сака назад и најверојатно ќе му одговорат позитивно на тоа барање, а за Фишер јок, нема шанса.

Браво за лејкерси и бес коби победуваат тоа е добро за зголемување на самодовербата

Давајте линк за Бостон народе......

Играат бе некаква одбрана и едните и другите? Шо е ова кошови...Не сум во можност да ја гледам.

WoW , odlichna partija na Seltiksi! 2 in a row vs Heat! :pipi:

И сепак го изгледав второто. Милина за очи :icon_lol: Шутираа ѕверски, Рондо асистираше насекаде. Не знам точно, ама мислам околу 15тина ги направи, и со тоа 18 натпревар со ред со двоцифрен број на асистенции.
Мајами бичис, што да ви кажам друго освен

Aerosmith се од Бостон :icon_lol:

Вечер јако ќе биде Милвоки-Њу Јорк,мора Милвоки да тепа мислам и дека ќе го направат тоа,според мене поубаво да играат они у плејоф и повеќе би можеле да напраат отколку Њу Јорк без Амаре и Лин !

Вечер јако ќе биде Милвоки-Њу Јорк,мора Милвоки да тепа мислам и дека ќе го направат тоа,според мене поубаво да играат они у плејоф и повеќе би можеле да напраат отколку Њу Јорк без Амаре и Лин !
Амари ќе се врати до плејофот, а Роуз го мачат цела сезона повреди а и ко ќе игра доста лош е... незнам шо ќе прат плејоф

'ц 'ц 'ц... ти бе од уста не ме вадиш а?
Цел на мајка ти си се метнал... ;)

гледа се колку те твојта мајка воспитала, по речникот :tapp:
па озгоре стручњак ми се правиш, а немаш два грама култура
да ми кажеш дека си 15 или под 15 години ајде уреду, у пубертет си, ама сигурно си 20 и некоја година и да се користиш со ваков речник на форум :facepalm:
зини земјо г’тни ме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom