NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
дур сеа гледам на табелата за источна конференција
како можи сиксерс да се на 4то место имат (28-22)
а селтикс да биди на 7мо место со исти скор (28-22)
шо логика ќе беше ова :tapp:

Хаха како игра Орландо. Дај му ја на Хауард, ако не иде брзо на кош, доаѓа double-team дај ја на некој надвор, тој пуца 3ка :) Закон

дур сеа гледам на табелата за источна конференција
како можи сиксерс да се на 4то место имат (28-22)
а селтикс да биди на 7мо место со исти скор (28-22)
шо логика ќе беше ова :tapp:
Не ја глејте сега табелата, кога ќе се изиграат сите утакмици ќе си се наместат коцките. Иначе како тргнаа Philadelphia сезонава мислев ќе се борат за второ место дури, ама како што стојат сега работиве најреално 6-7 и натпревар против Miami/Orlando..

Се виде вчера кој е најдобриот Кевин... на стари години го стопи на 5-18 шут и му даде 24 на 12-18... е сеа рачунај шо би се десило пред 10 години
Да не надоврзваме и фактот шо Лов уште нема бидено во плејоф, а Гарнет со скрубој беше редовен во плејофот, дури еднаш стигна и до финале на западот

Се виде вчера кој е најдобриот Кевин... на стари години го стопи на 5-18 шут и му даде 24 на 12-18... е сеа рачунај шо би се десило пред 10 години
Да не надоврзваме и фактот шо Лов уште нема бидено во плејоф, а Гарнет со скрубој беше редовен во плејофот, дури еднаш стигна и до финале на западот

дјуд, кај спомнав некаде за кој е подобар !? Ја прочита статијата !? Друга ми беше поентата, скокате ко мали деца јеботе... :cautious:

дјуд, кај спомнав некаде за кој е подобар !? Ја прочита статијата !? Друга ми беше поентата, скокате ко мали деца јеботе... :cautious:
Абе не викам за тебе, туку за овај 'експертот' од нба.ком што воопшто ги споредува овие двајца

Ај некој нека ми рече дека се заебава?
Вака само ми е криво што неседнав да го гледам натпреварот, мислев здодевен ке биде...ама Коби изгледа се погрижил да небиде.

Ја по очаен лејкерс од ова неам гледано а како почнаа мислев ќе ги згазат а за коби неам комнатар

погоди еден шут едвај, и овие од публиката врекнаа како 100 коша да дадел :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom