NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Дали некој гледа шо се случва Мајами-Чикаго? Роуз прво промашува 2 слободни за водство, после истото го прај Леброн...

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

И роуз идиотот на крај место да му подаде на Бузер сам под кош шутира преку двајца играчи Флоутер, сисај ми куров глуп еден !

каква утакмица :cuc:дерек роуз од јунак до трагичар штета заслужи чикаго да победи

Rose chokes again, како лани во плејофот против мајами

Добра утакмица. Кога ке се врати Денг ке биде уште подобра.

haha chicago zasluzil da pobedi? so ti e na tebe be nemaa ni edno vodstvo cela utakmica
Па тшо ако не водеа се бореа цела утакмица и на крај сами се заебаа а земи го предвит тоа дека денг не играше

Неможам да кажам кој заслужил да победи, али сигурно можам да потврдам дека Леброн во прва четвртина закуца, цепелин рипајќи цел човек. Каква будала ?!?!? :)

bron-dunk29_1314513c.jpg

bron-dunk29a_1314530c.jpg

Е за ова зборев, бог да чува јас мислев дека само Џордан и Картер куцаат преку луѓе :) Искрено не сум фан на тимови каде не се знае кој го има статусот на лидер(3 огромни ѕвезди), али во секој случај Мајами сезонава игра вонсериска кошарка, вклучувајќи го и дечково со бројот 6 :)

Е за ова зборев, бог да чува јас мислев дека само Џордан и Картер куцаат преку луѓе :) Искрено не сум фан на тимови каде не се знае кој го има статусот на лидер(3 огромни ѕвезди), али во секој случај Мајами сезонава игра вонсериска кошарка, вклучувајќи го и дечково со бројот 6 :)

Леброн има 30 коша, Вејд 14 !

Вејд е фаулиран, иде на линија на слободни, публиката скандира МВП МВП МВП, мислим дека се знае чива куќа е тоа !
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 12:22 ---

И еден поздрав до _Ghost_

Леброн има 30 коша, Вејд 14 !

Вејд е фаулиран, иде на линија на слободни, публиката скандира МВП МВП МВП, мислим дека се знае чива куќа е тоа !

Да да, ми се допаѓа како размислуваш, те подджувам во ова мислење, публиката исто така мисли како нас:) Али се некако ми се чини дека нема некоја внатрешна хемија, само поради тоа што има сукоб и споротистваеност на авторитети, пред се зборам за Двејн и ЛеБрон, а Бош никој не го прашува :) Се надевам ме сфаќаш што сакам да кажам, кога викам хемија во секој случај мислам на хемија како што има тимот на Бостон, барем според мене и покрај тоа што се тапа сезонава, ми изгледаат дека имаат сосема ок односи и покрај тоа што пак има едно големо трио, или кватро во најмал случај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom