NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
^ Уживај бе, ја барем сум од тие што се шалат!

Иначе со Данкан не е ништо опасно, и со оглед дека има Сан Антони 6 натпревари предност пред Лејкерс со 11 меча до крај на регуларниот дел на сезоната, Данкан најверојатно нема да го видимо до плеј-оф, не сака Попович да ризикува!

Инале Џавал МекГи мејд мај деј, вакво нешто неам видено у мои преку 10 године пратење НБА, нити нешто слично имам видено ! Капа доле мајсторе !

Детиштето не е нормално. Го пратам од ко влезе во НБА, има невероватни физички можности, ама истовремено е невероватно глуп :icon_lol:. Да има малце поголем basketball HQ ќе е еден од најдобрите центри во лигата.

Во два дена," Lakers и Suns " три продолженија и " Clippers и Wizards " во две продолженија,или пет продолженија во " Staples Center " се на
се многу уживање во само две утакмици и тоа што е нај интересно,се се случуваше во истата арена,многу многу бонус кошарка,браво за сите.

знае некој вечер која утакмица е на МТВ и од колку?

Леле за Марли каква песна имам спремено за вечер.:pos:

БЛЕЈЗЕЕЕРС , каква побада:vozbud:

Колку ме пиздат Сан Антонио во последно време,матер им ебам...ама како и да е,имаат гарантирано прво место во плејофот :icon_lol:

^ Мрш..:) Честито победа. А стварно добро музиче имав.:)

Туку што се случува со Њу Јорк, бетер од нас биле, пак изгубија вечерва. Таа песната од Марли погоре, двојно значење доби.:icon_lol:

пс И Чикаго добро тргнале вечерва, ајде само така напред.

^ Мрш..:) Честито победа. А стварно добро музиче имав.:)

Туку што се случува со Њу Јорк, бетер од нас биле, пак изгубија вечерва. Таа песната од Марли погоре, двојно значење доби.:icon_lol:

пс И Чикаго добро тргнале вечерва, ајде само така напред.

Чувај ја за друг пут :baeh:

Њу Јорк тапа, а Денвер си гази вчера баш им ја гледав утакмицата со Вашингтон, партали, многу тимска играа.

Требаше Њу Јорк и Џорџ Карл да си го земе :icon_lol:

А Милвоки се држи, многу интересно тимче ми се овие Милвоки, криво ми е многу за Мајкл Ред, моеше играчиште од него да стане да не го ебеа повредите :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom