NBA Сезона 2010/2011

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Ќе биде покољ.

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Незнам што ќе биде поинтересно butthurtот на сите што го хејтаат Леброн ако освојат Мајами или butthurtот на Леброн ако изгубат Мајами.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
зошто би биле тука Новицки и Леброн. Ај Новицки е при крај на кариерата, ама сепак има шанси, ама Леброн е млад цела кариера е пред него, кај убрзале овие.
Да и ја тоа се чудев...и Неш го има исто. После оваа година, еден ќе тргнат од листата :)

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Вечер ги жалам Шон Мерион и Крис Бош.

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
Кога почињаат на енбеаком пишува тусдеј у 9, тоа му доаѓа за 3 саата а?

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
Мајами - Барса
Далас - Манју

дали и на баскет ѕвездите ќе ги тепаат ветераните :)

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Мајами - Барса
Далас - Манју

дали и на баскет ѕвездите ќе ги тепаат ветераните :)
Мое мислење е дека да, Мајами ќе бидат шампиони. Но не ги отпишувам Далас, имаат непредвидлив финиш и искуство.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Очекувам интересно финале и да изгледаме барем 6 натпревари. Конференциските финалиња траеја прекратко, но сега имаме 2 искусни екипи, секако Далас за нијанса поискусни и мислам дека никој не е толку надмоќен за да освои во 4 - 5 натпревари.

Младоста и моќта е на страна на Мајами, а имаат и двајца вон - сериски играчи, надополнето со предност на домашен терен. Од друга страна Далас има тимски дух, многу прецизни шутери, а и против Оклахома покажа дека не се откажува, секако мора да се спомне и желбата за одмазда за 2006.

Искрено не знам за кого да навивам лично, Далас никогаш не сум ги сакал нешто посебно, а и ми ги победија Лејкерс, но го почитувам Дирк и можеби заслужува титула. Од друга страна Вејд ми е меѓу омилените, но Леброн, не а и самиот нивен собир на ѕвезди не ми е многу симпатичен.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Колку НЕинтересно ќе биде финалево... :( 4-0 ќе биде за Мајами.

Kajgana Shop

На врв Bottom