NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
Ја реши Леброн гнасата... Многу слаба утакмица на Роуз..Реков јас ќе паднат под притисок Булс..Ама има уште утакмици, ова ја прави серијата повеќе интересна.

Сите натпревари(кога играше мајами) шо ги гледав во плејоф-ов ,на сите мајами тепа.

:tapp: тапа утакмица... чикаго катастрофа во напад

^^ Овој па искомлексираниов...

Слаба игра на двете екипи, Чикаго загуби поради своите грешки кои во нападот ги направи премногу. Како и да е следува интересна серија :)

Уплати си ја следен пат :)
верви ќе заспијам :D.

Иначе мајами најдоја начин да го сопрат Роуз и го сопреа Чикаго,од друга страна во такви ситуации треба друг играч од Чикаго да се истакнит на пр. Денг кој тотално се изгуби второ полувреме.

--- надополнето ---

^^ Овој па искомлексираниов...

Слаба игра на двете екипи, Чикаго загуби поради своите грешки кои во нападот ги направи премногу. Како и да е следува интересна серија :)
Слаба игра во напад на чикаго ,а мајами незнам дали има некоја посебна игра пошо цел напад се сведува на инвидуалноста на Џејмс и Вејд на кои ако не им тргнит мајами дефинитвно губат.

Сите натпревари(кога играше мајами) шо ги гледав во плејоф-ов ,на сите мајами тепа.
Ај не ги гледај повеќе :)
Инаку според хајлајтсов јако утакмичиште било ова, на крајот се решавало се :) Ќе биде ватрена серија ова.

ТО ХИТ !!!!!

Како почнаа мислев дека полошо ќе биде од 1вата утак. ама заглавија и Булси. Повеќе сами се тепаа, МВПто им го немаше никаде, Бузер корпа, Денг само 1/4 ..

После Џејмс, Удонис Хаслем е човекот на натпреварот вчера, во третата четвртина човекот се растури од играње одбрана, а и баш кога слабо им одеше на Мајами во нападот, тој поентираше... И тренерот на Чикаго сам си кажа, дека одлично бил чуван Роуз и затоа слабо поентираше... Луол Денг ме нервираше на почетокот затоа што поентираше од секаде, ама го затворија добро и него во вториот дел :)... Бош беше слаб поединец вчера кај Мајами, среќа што покрај Џејмс и Вејд, Хаслем беше расположен и поентираше... :) Go Heat

Заслужена победа на Хит го запреа Роуз успешно Чикаго играше одлична одбрана ама беа очајни во напад....се надевам наредната утакмица Роуз ке одигра подобро бидејки тој е носителот на играта на Булс, исто бев разочаран и од Денг.....ДАЛИ НЕКОЈ ЗНАЕ НА МТВ КОГА КЕ ГИ ДАВААТ МАЈАМИ-ЧИКАГО????

Welcome back " UDONIS HASLEM " а воедно и " MVP " на вечерта, 23 минути,13 поена 5 скока и 2 одлични забивања.

Заслужена победа на Хит го запреа Роуз успешно Чикаго играше одлична одбрана ама беа очајни во напад....се надевам наредната утакмица Роуз ке одигра подобро бидејки тој е носителот на играта на Булс, исто бев разочаран и од Денг.....ДАЛИ НЕКОЈ ЗНАЕ НА МТВ КОГА КЕ ГИ ДАВААТ МАЈАМИ-ЧИКАГО????

Кога ќе играат нареден пат и ќе ги даваат.

Вечер ќе ја даваат Далас ? :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom