NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Јас вечер нема да гледам,се знае победникот:toe:

Јас не знам дали Бостон ќе стигне до 10 кошеви уопште ... (или ова веќе ептен звучи ретардирано?)

Немало потреба да се гледа ... :tv: Страшни сте.

Абе вие како што сте тргнале да не гледате може ќе се сруши салата па нема никој да победи а нема да бидете свесни за тоа. :tv:

Иако навивам за Бостон имам некое чувство дека вечер ќе тепа Лејкерс............обично не грешам да си ебам векот :toe:

Значи полека доаѓаме до заклучок дека нема потреба да гледаме вечер баскет. Браво за сите што го напишавте тоа:kesa:

Значи полека доаѓаме до заклучок дека нема потреба да гледаме вечер баскет. Браво за сите што го напишавте тоа:kesa:

Што да седиш касно вечер,да дремеш за џабе кога се знае :) Шала бе па нели гледаш дека скоро сите што го пишавме тоа сме фанови на Л.А. Мора да се бодриме иначе не ебаа Селтикси :)

Што да седиш касно вечер,да дремеш за џабе кога се знае :) Шала бе па нели гледаш дека скоро сите што го пишавме тоа сме фанови на Л.А. Мора да се бодриме иначе не ебаа Селтикси :)

Абе се е тоа убаво,ама го правите на иритирачки начин.
Нема врска:smir:

дечки јас единствено што сакам да гледам вечер оод утакмицата е Фантастичната транзиција,добрата одбрана,изградените шутеви на ЛАЛ.Доколку ова се исполни ЛАЛ 100% победуваат. Ако транзицијата на Бостон е одлична тогаш транзицијата на ЛАЛ треба да биде Фантастична :))) толку од мене и се гледаме утре со нови коментари околу победата на ЛАЛ во Стејплс Центарот

Абе вие како што сте тргнале да не гледате може ќе се сруши салата па нема никој да победи а нема да бидете свесни за тоа. :tv:

Иако навивам за Бостон имам некое чувство дека вечер ќе тепа Лејкерс............обично не грешам да си ебам векот :toe:
:icon_bigg

Вечер ли е 6ти натпревар?

--- надополнето ---

Не знам за тоа дека ке се сруши салата ама може и да им дадат топка поголема од обрачот се си бива.
Инаку се е можно почнувајки од убедлива победа на Бостон до убедлив пораз на Бостон.Така да не давајте заклучоци предвреме.

Сигурни сте дека е вечерва натпреварот,да не е утревечер спрема задутре?

Вечерва не ќе можам да го следам натпреварот од оправдани причини но се надевам дека седмиот натпревар ќе го гледам :)

Во недела гледав,а сабајле полагав.
Утре пак полагам и пак ке гледам.
фак скул,гоу ЛА.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom