- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Gogo LA.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Читам наназад и не ми се верува колку мизерни постови од страна на неколку членови.Со тоа покажуваат колку НЕуживаат во НБА и дека се вчерапечени ВИСТИНСКИ љубители на баскетот кои го фаворизираат само нивниот тим за кој што навиваат а за останатите само пљукаат(срамота)
Еве јас навивам за Јута уште пред да го игра финалето со Чикаго(сеуште нема земено титула па што дека)ќе си останам засекогаш нивни фан и нема да станам ко 80% од "навивачите" да ги мењам тимовите ко чорапи или ко секој аматер(секоја чест на исклучоци кои се ретки) да навивам за условно најјакиот ЛАЛ(тие не ни имаат 10% стаж од тоа колку непреспиени и возбудливи ноќи и утра сум поминал со Љубо Николовски на времето)
Тачно така...ке стане некој тим шампион и другата година 80% за нив навиваат..
Јас никогаш не сум навивал за никого во НБА но ја следам редовно бидејки уживам во атрактивна кошарка..Моментално најмногу кејф ми праи Рондо, затоа и го следам ова финале
Од 2 беше така?
Абе и јас бев за Филаделфија :kesa: Но не значи дека не треба да имаш фаворит од финалистите, или пак дека не треба воопшто да го гледаш само затоа што тимот ти не стигнал до таму.
Абе и јас бев за Филаделфија :kesa: Но не значи дека не треба да имаш фаворит од финалистите, или пак дека не треба воопшто да го гледаш само затоа што тимот ти не стигнал до таму.
Да