NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Читам наназад и не ми се верува колку мизерни постови од страна на неколку членови.Со тоа покажуваат колку НЕуживаат во НБА и дека се вчерапечени ВИСТИНСКИ љубители на баскетот кои го фаворизираат само нивниот тим за кој што навиваат а за останатите само пљукаат(срамота)

Еве јас навивам за Јута уште пред да го игра финалето со Чикаго(сеуште нема земено титула па што дека)ќе си останам засекогаш нивни фан и нема да станам ко 80% од "навивачите" да ги мењам тимовите ко чорапи или ко секој аматер(секоја чест на исклучоци кои се ретки) да навивам за условно најјакиот ЛАЛ(тие не ни имаат 10% стаж од тоа колку непреспиени и возбудливи ноќи и утра сум поминал со Љубо Николовски на времето)

Тачно така...ке стане некој тим шампион и другата година 80% за нив навиваат..
Јас никогаш не сум навивал за никого во НБА но ја следам редовно бидејки уживам во атрактивна кошарка..Моментално најмногу кејф ми праи Рондо, затоа и го следам ова финале

Тачно така...ке стане некој тим шампион и другата година 80% за нив навиваат..
Јас никогаш не сум навивал за никого во НБА но ја следам редовно бидејки уживам во атрактивна кошарка..Моментално најмногу кејф ми праи Рондо, затоа и го следам ова финале

Абе и јас бев за Филаделфија :kesa: Но не значи дека не треба да имаш фаворит од финалистите, или пак дека не треба воопшто да го гледаш само затоа што тимот ти не стигнал до таму.

Од 2 беше така?

Да

Абе и јас бев за Филаделфија :kesa: Но не значи дека не треба да имаш фаворит од финалистите, или пак дека не треба воопшто да го гледаш само затоа што тимот ти не стигнал до таму.

Хехее и јас сум 76ерс!!!!!!

Добар почеток и на Лејкрес и на Бостон,играат доста изедначено,така да ќе водат битка до крај за тоа кој ќе победи!И дали Лејкрес ќе ја зголеми разликата на 2-0 или пак Бостон ќе изедначи на 1-1..останува да видиме.

И само која фаца ја имаше Силвестре Сталон :icon_lol:

Super kosarka se nadevam ke tepaat boston i ke go napravat po intersno finaleto no me plasi sto la se drzat i bez vlegvanjeto vo forma na kobi i dosta pobrazo se igra od prvata utakmica
Koj cesit mi se ovie amerite so nivnoto navivanje vo odbrana divens pa divens ama za toaj lejkers grlss se kamen :smir:

Ипппп 10 разлика за Бостон.
Сеа Лејкерс ќе мора да запнат,што значи не очекува возбудлив баскет до самиот крај.

Aко гледате црвена снајперска точка на кошот, it's just Ray Allen. Човече, не промашува.

Судиите се смешни, апла судат за Бостон:tapp:

Последниве 2 лични грешки на Брајант,ептен неферски беа досудени !

Шо ќе беше ова 7 од 7 шут за три поена,едноставно денот му е на Ален.

Судииве нека се качат на кровот на највисоката зграда во Лос Анџелес, нека се затрчаат од подалеку и нека скокаат од работ. Ама баш на никогоо нема да му недостигаат:tapp::tapp:

Да

Не реков да немаш фаворит, али дечките премногу се препукуваат затоа го напишав тоа.
Патем кога сите се палеа на Коби и Леброн, јас уште пред две години кажував дека Рондо ке е играчиште , што и се докажа оваа сезона сезона, и многу ми е кејф сега кога го гледам и се надевам дека ке земе МВП доколку победат Бостон на ова финале ..

Во моментов гледам финале помеѓу 2 екипи што ги мразам многу, ама многу многу.
Сепак Лејкерс за нијанса повеќе ги мразам, па така потајно си навивам за Бостон. :toe:

Кај бостон на ниво е само реј ален додека пирс и гарнет се слаби во напдаот а рондо пак премногу брза и греши. бостон многу ефтини грешки прави и пак на лејекрс им дозволуваат офанзивни скокови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom