NBA сезона 2009/2010

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Читам наназад и не ми се верува колку мизерни постови од страна на неколку членови.Со тоа покажуваат колку НЕуживаат во НБА и дека се вчерапечени ВИСТИНСКИ љубители на баскетот кои го фаворизираат само нивниот тим за кој што навиваат а за останатите само пљукаат(срамота)

Еве јас навивам за Јута уште пред да го игра финалето со Чикаго(сеуште нема земено титула па што дека)ќе си останам засекогаш нивни фан и нема да станам ко 80% од "навивачите" да ги мењам тимовите ко чорапи или ко секој аматер(секоја чест на исклучоци кои се ретки) да навивам за условно најјакиот ЛАЛ(тие не ни имаат 10% стаж од тоа колку непреспиени и возбудливи ноќи и утра сум поминал со Љубо Николовски на времето)
Тачно така...ке стане некој тим шампион и другата година 80% за нив навиваат..
Јас никогаш не сум навивал за никого во НБА но ја следам редовно бидејки уживам во атрактивна кошарка..Моментално најмногу кејф ми праи Рондо, затоа и го следам ова финале

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.701
Поени од реакции
34.238
Тачно така...ке стане некој тим шампион и другата година 80% за нив навиваат..
Јас никогаш не сум навивал за никого во НБА но ја следам редовно бидејки уживам во атрактивна кошарка..Моментално најмногу кејф ми праи Рондо, затоа и го следам ова финале
Абе и јас бев за Филаделфија :kesa: Но не значи дека не треба да имаш фаворит од финалистите, или пак дека не треба воопшто да го гледаш само затоа што тимот ти не стигнал до таму.

Од 2 беше така?
Да

Sp1r0

Заљубен
Член од
8 мај 2010
Мислења
157
Поени од реакции
19
Абе и јас бев за Филаделфија :kesa: Но не значи дека не треба да имаш фаворит од финалистите, или пак дека не треба воопшто да го гледаш само затоа што тимот ти не стигнал до таму.

Хехее и јас сум 76ерс!!!!!!

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Добар почеток и на Лејкрес и на Бостон,играат доста изедначено,така да ќе водат битка до крај за тоа кој ќе победи!И дали Лејкрес ќе ја зголеми разликата на 2-0 или пак Бостон ќе изедначи на 1-1..останува да видиме.

И само која фаца ја имаше Силвестре Сталон :icon_lol:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.467
Поени од реакции
8.594
Super kosarka se nadevam ke tepaat boston i ke go napravat po intersno finaleto no me plasi sto la se drzat i bez vlegvanjeto vo forma na kobi i dosta pobrazo se igra od prvata utakmica
Koj cesit mi se ovie amerite so nivnoto navivanje vo odbrana divens pa divens ama za toaj lejkers grlss se kamen :smir:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Ипппп 10 разлика за Бостон.
Сеа Лејкерс ќе мора да запнат,што значи не очекува возбудлив баскет до самиот крај.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.701
Поени од реакции
34.238
Aко гледате црвена снајперска точка на кошот, it's just Ray Allen. Човече, не промашува.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Судиите се смешни, апла судат за Бостон:tapp:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Последниве 2 лични грешки на Брајант,ептен неферски беа досудени !

Шо ќе беше ова 7 од 7 шут за три поена,едноставно денот му е на Ален.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Судииве нека се качат на кровот на највисоката зграда во Лос Анџелес, нека се затрчаат од подалеку и нека скокаат од работ. Ама баш на никогоо нема да му недостигаат:tapp::tapp:

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243

Да

Не реков да немаш фаворит, али дечките премногу се препукуваат затоа го напишав тоа.
Патем кога сите се палеа на Коби и Леброн, јас уште пред две години кажував дека Рондо ке е играчиште , што и се докажа оваа сезона сезона, и многу ми е кејф сега кога го гледам и се надевам дека ке земе МВП доколку победат Бостон на ова финале ..

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Во моментов гледам финале помеѓу 2 екипи што ги мразам многу, ама многу многу.
Сепак Лејкерс за нијанса повеќе ги мразам, па така потајно си навивам за Бостон. :toe:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Кај бостон на ниво е само реј ален додека пирс и гарнет се слаби во напдаот а рондо пак премногу брза и греши. бостон многу ефтини грешки прави и пак на лејекрс им дозволуваат офанзивни скокови.

Kajgana Shop

На врв Bottom