Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха почекај.Види одлука хах3-1 за Спарси,се вратија од негативата на полувремето!
Топ![]()
Иако без Кириленко и Окур Џезерите ги надиграа Денвер пред се на тактички план затворајќи го Билапс и одличниот учинок на тандемот Вилијамс-Бузер. Џери Слоун не е заебанција.
Им предвидувам финале на запад. GO JAZZ![]()
Хмм просто да не веруваш дека тим како Јута без Кириленко и Окур води 3-1 со тим моќен како Денвер. Изгледа Џорџ Карл има повеќе значење одколку што сите ние мислевме. Инаку за утакмицата Денвер почнаа добро 10-2 , па по тај маут 15-2 за Јута , и повеќе не се виде Денвер во утакмицата. Бузер и Дерон со 55 поени 18 асистенции и 17 скока заедно, едноставно 1-2 punch in a full effect. Единствено Кармело играше како нешто да му значи плеј офот. Еве после мечот и неколку изјави :
JR Smith :You play selfish you lose selfish that's all I'm saying about the game! --> Мисли на Кармело.
Carmelo : I cant do it by myself. I mean we get owned by Fesenko, dont get me wrong but Fesenko...Fesenko.
Хммм според мене може се да се случи и да не ве изненади ако Денвер ја победат Јута 3 пати по ред. Да играат малку поколективно, да си веруваат повеќе и можат да го сторат тоа.
P.S Се бара Чонси, као што се бара Меси. Дерон го затвори тотално.
До таму треба преку ЛАЛ.Малку потешко
Финале на запад веројатно ќе си играт Лејкерс вс Сан Антонио
Просто за чудо е колку може Карл да им значи на Денвер.Се загубија на крај на регуларен дел.А губат од Јута без Кириленко и Окур...
Има шанси Кириленко да се врати за серијата со ЛАЛ евентуално?За Окур знам дека нема...
Не му требало оваа изјава на Кармело.Колку и да не сака и тој самиот звучи потценувачки.А по изјавата на Џ.Р Смит очигледно и атмосферата е доста нарушена во тимот