Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Директните преноси на МТВ ќе бидат секој Петок и Недела:smir:
1 to goCHICAGO - BOSTON 101-93, Rose 39, Hinrich 30, kako igra Rose me potseka na Jordan na vremeto, kakvo zabivanje imase, definitivno ke bide jak igrac, na utakmica sme od play-off se nadevam deka ke vlezat.
Како и да е ме радува фактот што после подолго време МТВ се реши да ги откупи правата за НБА. Не за друго ме потсеќа на времињата кога Љубомир Николовски коментираше и кога знаеја да дадат НБА маратон кој траеше цела ноќ.
знам бе момци свесен сум ја све тоа дека мтв е во распад па дека ова може е враќање па дека е ова (со оглед на околностите) доволно арно ама...зарем не може некоја друга тв тука да се уклучи рецимо а1...остана без премиерлига би требало да има буџет, па со мтв да се надополнат исто ко што праат у америка или ете да не речете одма дека праам споредби мкд-уса:3: и грчка знам праеше така и др земји. А вака што?? гледам викате колку толку ке држиме контакт со плејофот ке го пратиме. пазете математика: у прво коло ке се играат по околу 20 утакмици неделно од кои гледаме ние 2 (првава недела 1) па зарем можете со тие 2 утакмици да пратите што се дешава??? и вака и така резултатите што ке ги каже коментаторот секојдневно ги гледате на нба.ком и тоа сосе highlights. и да го немав league passot повторно прва опција ке ми беа стримовите на интернет кои мора да се признае се подобри не е веке слаб квалитетот. Да завршам не би сакал да бидам погрешно сфатен дека цело врем критикувам само ми е криво што нема кој да се надополни на храбриот потег на мтв.
Не се зезај и ти ,мора малку дискреција не туку така се кажува со кого ќе се скинат :tv:Добро се знае сега со кој натпревар ќе се скинат МТВ????
дечко ај бе уживај си и полека малце. кој те пита тебе од нигде се избацуваш со глуп коментар. ја и ке си гледам на интернет и тоа на боље резолуција отколку ти на мтв. не се прај со сила глуп реков дека не критикувам не се праам туку кажувам како е.Дечко ај не ми се прави некој стручњак ако не ти се свиѓа мтв што ке пренесуваат гледај си на интернет. позз
DA GO PREPORACAM PO 100 ti PAT DREAMBOXOT,дечко ај бе уживај си и полека малце. кој те пита тебе од нигде се избацуваш со глуп коментар. ја и ке си гледам на интернет и тоа на боље резолуција отколку ти на мтв. не се прај со сила глуп реков дека не критикувам не се праам туку кажувам како е.
и уште еднаш: дај не се прај со сила глуп.