NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа не е до Леброн, тоа е до Мајк Браун. Уште еднаш за тие што не разбраа, ако Кливленд со овај состав што го има не може да стигне до плеј офот,без Леброн Џејмс, спремај ранците и во Ди-лигата.

Тоа што Мајк Браун ја кординира својата цела игра околу Леброн Џејмс, никој не му е крив туку тој самиот, и никој друг.

Дај му го овај состав на Рик Аделман или Мајк Браун, ќе биди поинаков муабетот.

Не може Леброн да е и плејмејкер, и крило, и центар и крилен центар и се...тоа не е правилно, не ни треба така да е. Ама тоа што Мајк Браун го тера Леброн да игра 5 против 1 или можеби Леброн така сака тоа е друго.
Мислеше на Фил Џексон или?
Ваквата дискусија е веќе подобра.Да се е точно тоа што напиша.Но кога ЛеБрон дојде во Кливленд во него гледаа Бог како да сега отиде во Њу Џерси.Недостатокот на добар играчки кадар придонесе да се да се врти околу ЛеБрон.Сега почнува да се менува...Но сепак бидете искрени дека снагата и силата на ЛеБрон придонесуваат да може да биде универзален...

Не мислев на Лери Браун, тренерот на Шарлот.

А за ова другото, колку и да е добар Леброн , премногу е кординирана цела игра околу него, премногу.

Сега со овај состав што го има Кливленд, работите треба да се сменат во плеј офот, ама останува да видиме дали Мајк Браун има сила и храброст за тоа...

Не мислев на Лери Браун, тренерот на Шарлот.

А за ова другото, колку и да е добар Леброн , премногу е кординирана цела игра околу него, премногу.

Сега со овај состав што го има Кливленд, работите треба да се сменат во плеј офот, ама останува да видиме дали Мајк Браун има сила и храброст за тоа...

Каков и да е играчот не треба да се врте се околу него.Јасно е дека коа е клучен напад,последен напад дека ќе оде топката кај главниот играч.Искрено не верувам дека нешто ќе се смени.Јасно е ако Кливленд земе титула ЛеБрон ќе биде фраерот ако не земе тој ќе биде виновникот

Каков и да е играчот не треба да се врте се околу него.Јасно е дека коа е клучен напад,последен напад дека ќе оде топката кај главниот играч.Искрено не верувам дека нешто ќе се смени.Јасно е ако Кливленд земе титула ЛеБрон ќе биде фраерот ако не земе тој ќе биде виновникот

Или не?Епа сам играше, немаше помош од другите:nesum:?

[/b]

Е нема више. Одличен тим му направија Кавси, Шек, Мо, Џејмисон и ко, ако годинава не бидат шампиони кривицата ќе биде негова и само негова.

Убо вика Перфекто може ЛБЏ е тој што сака цела игра да се врти околу него, да глуми плеј и центар у исто време...

[/b]

Тој е диригентот.Донесени му се играчи по негов избор и мора тоа да го материјализира во прстен...
Кога беше растеретен од притисокот да мора да земе титула стигна до финалето со млитав тим е сега како ќе се снајде годинава со јак тим преостанува да видиме.
Гледам еве веќе 10 тина утакмици и Џејмисон не ме уверува многу.Не дека не е добар играч него не е адекватен каков што моментално му треба на Кливленд.Има во Кливленд кој да пуца тројки и кој да троши топки.Треба доминантност во рекетот.Шекил но Шекил неможе повеќе од 25 мин а и не веќе стариот...

ЛеБрон изјави дека сака да игра,Мајк Браун не сака да ризикува.Ајде ќе биде супер интересно да се види Кливленд без Шек и Брон против доста сериозен проивник,Сан Антонио Спарс...Патем и Спарси се ослабени со неиграњето на Тони Паркер кој поради скршеница на раката ќе пазуира до плејофот.Сега си седи дома со тетка Лонгорија и сигурно како нас ќе бара стримови за да го гледа неговиот тим

Кој рече дека кавси неможат без ЛБЏ ?? :tv:

Дури 7 играчи двоцифрени на Кавси одлична тимска игра , и заврши серијата на Спарс, Ману неможеше сам против Кавси

Кој рече дека кавси неможат без ЛБЏ ?? :tv:

Дури 7 играчи двоцифрени на Кавси одлична тимска игра , и заврши серијата на Спарс, Ману неможеше сам против Кавси

Без ЛБЏ и Шек и цело второ полувреме без Џејмисон.Се поклопија некои коцки и покрај тоа што играта беше катастрофа.Џинобили се растури но ккао што кажа неможеше сам.А овој Џеферсон ама е забеган сезонава кутриот незнае каде тера...

Мерион одличен синојка, Новитцки, Батлер и Кид исто така. 12 винс ин а роу!:vozbud:

Газимееееееееееее.Без центар, кој ни застане на патот го јаде, охохох :D Сега имаме 4 утакмици по ред дома.Њу Џерси, Њу Јорк, Чикаго, па Бостон.Да ги добиеме првите 3, па за со Бостон ќе праиме муабет.:back:

Газимееееееееееее.Без центар, кој ни застане на патот го јаде, охохох :D Сега имаме 4 утакмици по ред дома.Њу Џерси, Њу Јорк, Чикаго, па Бостон.Да ги добиеме првите 3, па за со Бостон ќе праиме муабет.:back:
Ќе го напдните и ЛАЛ вие бре...Бравос.Ауу како плејофф ќе има годинава.Се враќа стариот сјај...10 екипи во поширока конкуренција за титула...

П.С
По ЛеБрон и Шек,се повреди и Џејмисон.Нека е за арно поарно сега неголи во плејоф

By Man!!!

Larry Brown e odlicen trener,tuka nema zbor za nesto,da se kaze,pravese,
trejdovi pravese za da go napravi,praviot tim,igrata e svedena na 2-3igraci,
timot igra,atraktivna kosarka,Gerald Wallace,do dusa takov,atraktiven skocen,
timot se bori za prvpat od postoenjeto za playoffs,vecer doma so malku povreden Miami,2-0 vodi timot na Wade,ke ima li sili,po 4 utakmica po red,da tepaat,prvite 3 doma site gi gledav,D.W.38-40,poena tepaa,odlicni bea site 3.
Cavsi go kaza L.A. cel muabet,e toa i jas istoto go mislam,eden igrac e se,
razlikata na trenerivi,voj Cavsi da go vodi Brown bes LeBron mi e muabetot ,sigurno timot e na vrv,vo Istok,so nego sekako deka se najdobri,a bes ne odi.
Baska serijata megu niv zavrasi 3-1 za Charlotte i toa so Lebron site gi igrase.
A Lakers bes Kobe se 4-1,se e do trenerite,4 tima site od vrvot gi tepaa
Lakers bes nego,vecer super ke bide vo Lakers so 3 porazi doma so Toronto,
se vraka i Hedo igra i Bosh,i Toronto e vo losa serija,super za gledanje,fantazija.

DO YOU NORMAL.....MAN,6 UTAKMICA GI PUKA NA KRAJ,na 107-104,
Bosh 3-ka,107-107,nekoj 9 sekundi do kraj,KOBE od KRILO,kakov kos,
nemam sto poveke da kazam,109-107 Lakers "W",DALI E VOA MOZNO,cudo kosrka.

Наградно прашање?
-До кога Коби ќе прави вакви "глупости" на крајот од утакмиците.:vozbud:

Нешто сериозно?

Не ќе се врати следната утакмица.

Инаку што да се каже за Коби, ова ти е сериски убиец. Шестта жртва Торонто.

Еве видео од сите победнички кошеви, вклучувајќи го и денешниот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom