NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе се е видено ама што друго да смислат... :toe:

Исклучив после финалните забивања и ете сега гледам Робинсон тепал, а Де Роузен ги имаше претходно десетките.

Браво за Пирс, се виде дека ова многу му значи.

ова slam dunk contest секоја година се поглупо и поглупо е. Немат идеи појќе не знат шо да напрат

Веќе се е видено ама што друго да смислат... :toe:

Исклучив после финалните забивања и ете сега гледам Робинсон тепал, а Де Роузен ги имаше претходно десетките.

Браво за Пирс, се виде дека ова многу му значи.
незнам дали го примети Taurian Fontenette (Mr.720),човекот што му го предаде трофејот на Нејт кога го прогласија...типот не игра во НБА и е еден од најдобрите стрит забивачи денеска,ако не и најдобар,незнам дали ќе има човек ко него во блиска иднина...победи на Sprite Street Dunk и затоа ја имаше честа да предаде трофејот...тие забивања што ги гледавме вчера беа загревање за овој човек...фактот што има забиено со 720 степени е доволен во муабетов...еве и неколку видеа...

одвојте 10тина минути за ѕверов...

[/B]

Dallas vecer nikogas videno do sega vakvo nesto,UZIVAJTEEE!!!

Se e kazano ste gi zaboravile samo prvite a to e:
Haier Shooting Stars-Texas team so Dirk Nowitzki,
Becky Hammon i Kenny Smith,vecer Dirk MVP!!!
Mi go napravi keifot mnogu vo Skills Challenge,kako
se raduvase K.G.ako primetivte,za Steve Nash i toa Deron,
go pobedi, ama ne go zalepi na krajot koga zavrsuvase Deron:).
My Man koj keif mi go napravi,i si vleze vi Istorijata na 3-ki,
Paul Pierce i toa Billups,kako samo so K.G.ja napravija,odime na TITULAAA.
DeMar DeRozan dobar bese ,a maliot e ludnica i po 3 pat si vleze vo istorijata,
Nate Robinson,Wallace i Shannon greovi,da se potrudea malku.

Оооо Браво за Пол Пирс нека му е честито има да се знае кој е најдобар Бостон 4ever!

Луѓе да ве прашам ќе го даваат на некоја мак ТВ вечер ол стар натпреварот?? И ако не дали некој ќе стави стрим да гледаме на нет??

Утре прва смена сум, нема спиење. :tv:

Ако најдам стрим ќе ставам.

Изедначени коеф. за Исток и Запад.
Напред ЛеБрон! :vozbud:

Луѓе да ве прашам ќе го даваат на некоја мак ТВ вечер ол стар натпреварот?? И ако не дали некој ќе стави стрим да гледаме на нет??

Значи вака батка. Нема никаде да иам од македонскиве телевизии но ако имаш кабелска, сателити и слично на овие канали сигурно ќе ја даваат :helou:------>>>
Al Jazeera Sport +3
Al Jazeera Sport +6
Alfa TV Cyprus
Boom Sport One
C+ Deportes
C+ Sport 1 (Pol)
DK4
ESPN (uk & irl)
NTV Spor
NTV+ Sport
Sky Sport 2 (Germany)
Sport 1 (Hun)
Sport 1.1 (Ned)
Sport TV1
SportKlub (Serbia)

Јас имам Макс ТВ пакет и пак нема каде да гледам на ЕСПН Америка не даваат :СССС

Стримови повели ::::

http://atdhe.net/13197/watch-nba-tip-off --- Ова ти е од 01:00 часот нешо зезанциии

http://atdhe.net/13237/watch-2010-nba-all-star-game -- Ова ти е од 02:30 часот директниот пренос од Ол Старот

http://atdhe.net/13336/watch-inside-the-nba -- Ова ти е од -5:00 часот откако ќе заврши натпреварот ќе ги дадат изгледа сите случувања од Ол Старот 2010 :wink:

http://www.nba.com/global/allstar_2010_tv_schedule.html -- Тука погледни ги сите телевизии што ќе го пренесуваат вечерва натпреварот во Далас :smir:

Ако сакаш повеќе нешо информации ПП :wink:

Натпреваров у забивање мислам дека беше најтапа до сега, дали 2 добри забивања имаше...А и у тројки не беше нешто, не им идеше шутот...

''So what comes in that box, in that box that rocks?.......It's only 5 bucks and that's why it rocks'' :pos2: Баркли кај коментатор, у сите реклами го имаше :zver:, изглеа му требаат пари за коцка хехе

Taco+Bell+Skills+Challenge+EgAV88dedOAl.jpg

Foot+Locker+Three+Point+Shootout+7_djfVew51il.jpg

Sprite+Slam+Dunk+Contest+POb06LF049al.jpg

Sprite+Slam+Dunk+Contest+Fd9D-YbbAMwl.jpg

Уште 2 и пол саата. :drk::vozbud::tv:

Во 02:30 h почнува вечерва... оти вчера во толку почнаа :helou:

ебате државата да нема кој ол-стар да пренесува.Иако сум за запад мислам дека исток ќе тепа појак состав имаат мора да се признае тоа е коа се повредени Коби и Пол.Некој првите петорки да ги постираше и во колку сат почиња?Мислам дека Данкан прва петорка нееее

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom