- Член од
- 8 февруари 2009
- Мислења
- 911
- Поени од реакции
- 173
Јас не ја исклучувам можноста за исто финале да гледаме.Гарнет се врати?
Вратен е играше preseason, so R.Wallace би требало да праат парче под кош.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не ја исклучувам можноста за исто финале да гледаме.Гарнет се врати?
јас мислам дека и тоа како ќе соберат пошо знам за сите all-star утакмици е секогаш препуно и одма се земаат влезници...сигурно рачунале на тој ризик,нема тукутака да организираат на стадион од 100.000 а да мислат дека нема да го напунат...Овие ќе бидат на 13 Февруари во American Airlines Center, а All-star-ot ќе биде на 14 Февруари на Cowboys Stadium in Arlington.
Има 80.000 седишта ама вика 111.000 можело да собере, целата работа им е да лапнат поише пари него у сала што ќе собере трипати помалце, а не верувам дека некој не би отишол само ради што е стадион.
Хаха нека праат парче ќе видиме против Лејкерс дали ќе праат парче :helou:Вратен е играше preseason, so R.Wallace би требало да праат парче под кош.
А јас мислам дека ќе го напунат ако ги смалат цените на влезниците и ако има многу промотивни спотови.јас мислам дека и тоа како ќе соберат пошо знам за сите all-star утакмици е секогаш препуно и одма се земаат влезници...сигурно рачунале на тој ризик,нема тукутака да организираат на стадион од 100.000 а да мислат дека нема да го напунат...
нормално дека ќе смалат...али тие за први-втори редови ќе бидат ИЗГОР!додуша нема да најдеш влезници за тие редови...а инаку почнаа со промоција уште последново финале кога се играше...Хаха нека праат парче ќе видиме против Лејкерс дали ќе праат парче :helou:
А јас мислам дека ќе го напунат ако ги смалат цените на влезниците и ако има многу промотивни спотови.
нормално дека ќе смалат...али тие за први-втори редови ќе бидат ИЗГОР!додуша нема да најдеш влезници за тие редови...а инаку почнаа со промоција уште последново финале кога се играше...
Moжно е оваа да биде една од најинтересните сезони во НБА.
Јас лично мислам дека фаворитите за титулата треба да се бараат во истите екипи кои ланската сезона дојдоа до самиот крај но и да има доста изненадувања во текот на самата сезоната од екипи како Филаделфија, Хјустон, Портланд и Мемфис.
Кога официјално почнува сезонава и со кој утакмици ајде неможам да издржам више:tv: