NBA PlayOff 2008

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ajde CELTIKS bidete zeleni

Секогаш пишувам кога Лејкерс победуваат , редно е да пишам и кога губат :)

Како прво, едно големо браво за Бостон,за нивната пожртвуваност, за нивната лавовска игра , игра со душа.

Е второ , уа за Лејкерс, премногу пасивни,премногу второстепени,неконцентрирани и што уште не.

Надскокани од Бостон со 13+ скокови. Коби шут 9-25. Гасол многу нежен,Одом неконстантен,Волтон и Радманович нервозни,Ариза не доби ниту една секунда (WTF?!). Да тука е екстра добрата одбрана на Бостон но исто беше и со Сан Антонио, тие не се послаби во одбраната , па Лејкерс успеа да ја скршат.

Џексон и Коби треба да најдат начин да ја пробијат одбраната на Бостон, нели го имаме најдобриот напад во НБА, е сега е ставен на тест и притисок. Ако тоа не се деси, серијата може да заврши многу порано.

mora da zemat edna u gosti lejkers mora da odigraat bolje u vtorata na kobi ne mu idese nesto sutot ali vtorata ke bide podrugo

Многу лошо некако изиграа лејкерс. Се изгубија во второто полувреме. Немаа напад, губеа топки, а Пирс со двете тројки мислам дека стави точка на натпреварот. Сепак мислам дека можат да им ја земат нареднава, доколку и таа ја изгубат ќе мора наредните 3 во Лос Анџелес да ги добијат ако сакаат титула.

vo kolku casot pocnuva vtoriot natprevar. po makedonsko vreme i na koj kanal

vo 3 po polnokj se site natprevari.... vtoriot e utre vecer.........nedela na ponedelnik...

imas na mtv1 ili podobra varijanta nna OBN ....

CELTIKS se sammpioni osobeno pol pirse i garnet alen e nesto poslab vo plej ofof ama na poslednava se pokaza mnogu jako trio se alen pirs i garnet ako edniot podbaci drugite dvajca go nadopolnuvaat igrata na lejkers se bazira na eden igrac toa brajant e sega kolku ke bide bostonovata odbrana nasocena kon nego i toa kolku od ostanatite igraci na lejkers ke go koristat toa sto brajant sigurno ke vlece igrac plus nasebe tolku lejkers ke e podobar od boston inace poln pogodok na fil dzekson so donesuvanjeto na pol gasol ednostavno vistinski covek vo vistinski tim vo vistinsko vreme

CELTIKS se sammpioni osobeno pol pirse i garnet alen e nesto poslab vo plej ofof ama na poslednava se pokaza mnogu jako trio se alen pirs i garnet ako edniot podbaci drugite dvajca go nadopolnuvaat igrata na lejkers se bazira na eden igrac toa brajant e sega kolku ke bide bostonovata odbrana nasocena kon nego i toa kolku od ostanatite igraci na lejkers ke go koristat toa sto brajant sigurno ke vlece igrac plus nasebe tolku lejkers ke e podobar od boston inace poln pogodok na fil dzekson so donesuvanjeto na pol gasol ednostavno vistinski covek vo vistinski tim vo vistinsko vreme

Фил немаше врска со донесувањето на Гасол, генералниот менаџер за тоа е заслужен а тоа е Мич Капчек.

Се пријавувам пиеф нескаве демек од него не се спиело пред да го акнам кренав чаша за Рондо и Кевин држсе Коби пичко!!!! :):):)

ajdeeeeeee, uste 15 minuti i da vidime so mozat lakersi.........

mislam deka ovaa kje ide u prodolzenija so znaci deka kje okapame do 6.30....

ama ,kje vredi u sekoj slucaj.............

Не сум за навивач на ниедна од екипиве но очекувам и сакам интересен и возбудлив натпревар и би сакал Лејкерси да тепаат да изедначат да гледаме се поинтересни натпревари.Ке треба да се помучи малце Коби да уфрли малце повеќе поени и дефинитивно да се скрши триото на Бостон кој го донесоа тимот од еден од најслабите тимови до финалето оваа година.Дефинитивно седиме до 6 или 7 сабајле не ми е гајле.Сепак финале е нема заебанција :)

Туф каква утакмица, или подобро кажано каква последна четвртина, не траскаа не траскаа ама пак ги стигавме :)
Дефинитивно вредеше шо останав без сон оваа вечер... и да, WHO THE FUCK IS POWE?!?!?!?!
Мислам го знам дечкото ама која беше оваа верзија од него, не уби мајке му, и не само он, Пирс со тие тројките кошмар ми стана...

Ама ајде, ако ништо друго барем ми дадоа надеж со нецелосниот пресврт дека не се откажуваат така лесно од титулата, ми се допадна борбеноста, браво за последната четвртина.

И уште нешто не ми е јасно, по која логика на резултат 106-102 на 22сек до крајот, после тајм аут на Лејкерс Коби зема да ја уфрла топката од страна, па чекај бе човек ти треба да ја примиш, не да му ја дадеш на Гасол и овој 7-8 секунди како изгубен стоеше, не знам од кај баш он зеде да ја веди. :uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom