НБА магазин од 90-тите?

• Креатор на темата Креатор на темата Scouser88
  • Време на започнување Време на започнување
магазинот се вика кошарка... До пред 5-6 години немаа никаков проблем и се продаваа под името кошарка па дека нешто уствари било како реплика на некое американско мораа да се ребрендираат во супер кошарка па сега се хрватска кошарка.. Иначе ја имам 16 години али ова го знам дека татко ми го купуваше ова списание редовно иначе купив пред некој месец ова хрватска кошарка али значително се полоши сега од колку што беа.. Ако сакате да го купите го нема во македонија мислам дека сега го има само во хрватска и србија ( за србија не сум 100% сигурен)

Ај малце стара тема, ама ако ги има некој списанијата од Showtime (македонското) не би било лошо да ги скенира :) Посебно имаше едно одлично издание за забивања...

Еееј носталгија сега ме пукна, така некако низ магла се секавам на шоутајм иако сум бил прилично мал...Ај стварно ако некој има некое издание дома нека го скенира и нека го постави тука :vozbud:

Пред некое време и мене ми текна на Шоутајм, и најдов 2-3 изданија дома, ако имам прилика можи ке поставам нешто

Дали некој памти како се викаше магазинот што излегуваше кај нас во тие години(90's) ,мислам еднаш месечно излегуваше ,многу беше популарен ,даваа постери од 2 метри од кошаркариве и нз имаше разни чуда...Ај ако на некој му текне нека пише .Фала

Имаш на Бит Пазар еден човек што продава стари списанија ако сакаш да купиш кај него можеш да се посреќиш знам ја од него имам земено 2-3 списанија за кошарка Basket мислам дека се викаа

Шоутајм ги имам скоро сите, плус 2-3 изданија на ова.

dfcc5eff718d47deb25dc4faec1807e6.jpg

Ако не ме мрзи ќе ги сликам до вечер.

Инаку, еве нешто од Скок.

1910421_1117365326861_648639_n-jpg.133937

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Шоутајм мора да го скенираш.

Sent from my P6-U06 using Tapatalk

Unfortunately, не е од баш со најдобар квалитет сликано. Најголем дел од списанијата се на еден пријател.
CAM00089.jpg CAM00090.jpg CAM00091.jpg CAM00092.jpg CAM00093.jpg CAM00094.jpg CAM00095.jpg CAM00096.jpg CAM00097.jpg CAM00098.jpg CAM00100.jpg CAM00101.jpg CAM00102.jpg CAM00103.jpg

Шоутајм мора да го скенираш.

Sent from my P6-U06 using Tapatalk

После 8 години, повели:

Специјалното издание на Шоутајм од 1995-та година.

Би било добро да го скенираш специјалното издание за забивања, треба да е некаде 2002-2004, тој период :)

Би било добро да го скенираш специјалното издание за забивања, треба да е некаде 2002-2004, тој период :)
Јас го имам. Да видам само како можам да го прикачам овде. Нов сум на форумот (од вчера практично)
Автоматски споено мислење:

После 8 години, повели:

Уште еднаш, ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ за ова.

После 8 години, повели:

Alal vera Stelth, stvarno bravos druze....

Ги имам и Шоутајм 1 до 5 (или до 4), не сум сигурен.

Ќе ги сликам деновиве. Плус она NBA Inside Stuff.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom