NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Да му објаснеше некој на Ибака дека некои топки може и живи да си ги собере, наместо сите да ги бананира горе на 118ти ред... :)
Џабе мислиш му немаат кажано, ама тоа му е у крвта влезено:D.
--- надополнето: 7 јуни 2012 во 04:18 ---
Кој што сака нека збори али Оклахома не се дораснати за финале, против било кој противник да играат во финалето ќе губат како мали деца.
Реј Реј, Пирс и Рондо мозокот ќе им го испијат доколку играат ваква одбрана, а истото важи и Мајами ако игра финале.
Него Спарси вечерва ФЕНОМЕНАЛНИ, Капетан Џек 4/4 за 3 поена, Паркер 21 поен, Данкан игра сосем солидно... доколку продолжат со исто темпо во 2 полувреме не им бега нигде победата. (y)
Чекај има време и други таќе викаа, па после нигде ѓи немаше:)

Чекај има време и други таќе викаа, па после нигде ѓи немаше:)
Не зборам за нивната моментална игра и негативата од 15 разлика, и да ја вртат мислењето исто ќе ми остане.

Не туку коментирајте пред време, ако имат Оклахола шампионски тим ќе се вратит од негативава а како шо глеам на добар пат се.

колку не му оди на Данкан во 3/4 и колку овој Џексон е прецизен за тројка тоа чудо

Џексон не да го наштимал шутов за 3ка....Дај нека тепаат Спарси, има да гори 7мата утакмица.

Лесно е да се вратат во игра против 36 годишњаци, дали тоа ќе го дозволат Бостон/Мајами е прашање каде што се физички далеку поспремни од ветераниве.
Со ваква одбрана каде што на Спарси им останува нон стоп еден играч сам на 3ка, што ли ќе се дешава со Бостон ( доколку се сретнат во финале ) каде што имаат класично шутериште? Реј Реј рекорди ќе поставува.

Ајде, ајде ги стигнаа ќе биде пекол 4/4. Иако водеа Спарси на полувреме и тоа солидно, знаев дека тоа ќе следи у 3/4. Ништо чудно да ги исфрлат уште вечерва.

Лесно е да се вратат во игра против 36 годишњаци, дали тоа ќе го дозволат Бостон/Мајами е прашање каде што се физички далеку поспремни од ветераниве.
Со ваква одбрана каде што на Спарси им останува нон стоп еден играч сам на 3ка, што ли ќе се дешава со Бостон ( доколку се сретнат во финале ) каде што имаат класично шутериште? Реј Реј рекорди ќе поставува.

да бе лесно е ... да не се вратеа вака ќе напишеше дека овие од Спарси се премногу искусни за да си допуштет пораз при такво водство...братче nba where ...сигурен сум дека знајш да ја довршиш реченицата :D .

да бе лесно е ... да не се вратеа вака ќе напишеше дека овие од Спарси се премногу искусни за да си допуштет пораз при такво водство...братче nba where ...сигурен сум дека знајш да ја довршиш реченицата :D .
Абе не во буквална смисла, али сигурно е полесно да се враќаат во игра против Спарс него против Бостон/Мајами.
Како и да е, нека иде на 7ма утакмица серијава.:)

Паркер у каков контра ритам влезе,не може ништо да погоди:facepalm:
--- надополнето: Jun 7, 2012 3:17 AM ---
Срање судење. На Џинобили два пати му поништуваат поени и судат во корист на Оклахома.
Нема везе тоа едноставно кога суди крафорд мора да се навикнете на вакво судење,не дека некого фаворизира.

Паркер у каков контра ритам влезе,не може ништо да погоди:facepalm:
--- надополнето: 7 јуни 2012 во 05:17 ---

Нема везе тоа едноставно кога суди крафорд мора да се навикнете на вакво судење,не дека некого фаворизира.
Море да му се мочам ја на крафорд,не е ова Македонска лига само ај попусто ќе биде да аргументираме. Нема да ми биде криво ако игра Оклахома во финале,иако сум фан на Сан Антонио.

До сега Вестбрук требаше да има 15 лични, за какво нормално судење збориш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom