NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
пуштија спорт клуб и одма знаеш дека ќе ги даваат :LOL:
инаку шо стана бе со Џереми Лин од ЊУ Јорк...едно време го форсираа и сеа го снема..
Повреден е лин не се знае кога точно ќе се врати

Е ова е домашен терен а не тоа у Мајами театарот. Права плеј оф утакмица меѓу Њу Јорк и Мајами.34 поени за Мајами во прва четвртина. Штета што не беше 100% првите 2 утакмици Чендлер.

Ужасна игра на мајами многу изгубени топки а њу јорк колку толку си го искористи тоа можеа и повеќе да водат да не беа избрзаните завршници на нападите

Ауууу... Какво полувреме.... На крв гледат сите... Реџи се секава на легендарните мечеви, па на техничката на Мело.... ако добро слушнав рече "I like This"

Ќе тепаат Мајами, супер играат Никси ама некако ова мислам дека им е максимумот.

Само една изгубена топка повеќе за Мајами, ама кога гледаш дека Џејмс и Вејд во контра ја губат топката сфаќаш дека не оди работава.

ny е зема оваа гарант, и серијата 4-1 ќе заврши. то је то .

Џејмс може да направи дабал-дабал.... со поени и грешки...:)

Колку ми иде на живци рекламата за Моторола. Секогаш ставам mute.

Мене ме нервираат тие со храната дека сум мртов гладен-.-

redrobin.jpg

200px-Trollface.svg.png

кралот сега во 4/4 ќе им каже кој е кој

Леброн ги запука, Чалмерс ги закопа....толку од Никси годинава, догодина повеќе.

Толку од никси тешко дека ќе избегнат пораз едноствно колку и да игра лошо стадемаер кога е у игра помага у дефанзива а и мело има повеќе простор за шут вака цела одбрана се фокусира само на него а другиве не можат ништо да погодат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom